A Xiaomi BW szériájába ékelődő kültéri kamera egy 5W-os, kisméretű napelemmel rendelkező modell, ami IP66 vízállósággal rendelkezik.

A Xiaomi Outdoor Camera Solar Panel a napenergia hatékony átalakítását kínálja a hosszú akkumulátor élettartam érdekében, így biztosítva annak folyamatos működését.

Az új Xiaomi napelem monokristályos cellákból épül fel, 3 méteres kábellel fog érkezni, amely USB-C kábelen keresztül lesz csatlakoztatható a kültéri kamerához. A hosszú kábelnek köszönhetően pontosan pozícionálható a napelem helyzete. A kamera -20/+55 Celsius fok közötti hőmérsékleti tartományban üzemelhet. A napelem csatlakozó kábele is vízálló, így hatékonyan akadályozza meg a folyadék bejutását az eszközbe.A napelem méretei 218 x 178 x 16 mm, amihez egyéb, a rögzítéshez szükséges tartókonzol és tartozékok is járnak. A BW500-as modell 10000mAh kapacitású teleppel fog érkezni, amelynek felbontása 2560 x 1440 pixel, és f/1.6 rekeszértékkel rendelkezik. Látószöge 136 fokos, az infravörös szenzorokkal az éjszakai módban 10 méter távolságig képes ellátni.

A két kültéri kamera a BW300 és BW500 napelemes kamera megjelenési dátumáról és áráról egyelőre nincsenek hivatalos részletek. A Xiaomi azonban várhatóan hamarosan hivatalosan is bemutatja azokat.

Forrás:gizmochina

 

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akciókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás