Az Awei P109K power bank 30000mAh kapacitásával segíti a mobil eszköz használókat, hiszen nem csak méretes telepe, de gyorstöltési képessége miatt is jó választás.

A P109K modell két USB-A és egy USB-C portot kapott, utóbbi nem csak kimenet, hanem rajta keresztül a power bankot is feltölthetjük. USB-A csatlakozóján maximálisan 22.5W, míg USB-C kimenetén keresztül 65 wattot képes leadni. A feltöltéshez ugyancsak 65 wattal pumpálhatjuk tele a 30000mAh kapacitású telepet.



A rácsatlakoztatott eszközeink biztonsága érdekében többek között ellátták túláram, túlfeszültség, rövidzárlat és túlmelegedés elleni védelemmel is. A 30000mAh kapacitású Awei P109K egy kijelzővel is fel lett szerelve, amelyet átlátszó borítás fed, hogy beláthassuk a power bank belsejébe is.

Az Awei P109K power bank a kedvezmény 19 ezer forintba kerül

🔹Kupon:BG9620a7

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akciókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás