A Mustool DM9 digitális mikroszkópja 7 colos kijelzővel, állítható kamerával és 1200x-os nagyítással várja, hogy megnézzük vele a sérült nyák lapot vagy vérünket ontsuk egy kis otthoni biológia óra kedvéért.

A lábakkal ellátott fém felületére helyezhetjük a vizsgálni kívánt darabokat. A 7 hüvelykes kijelzője 80 fokban dönthető. Nem csak fotókat, de videókat is készíthetünk, amelyeket microSD memóriakártyára is elmenthetünk vagy PC-re kötve is használhatjuk.A leírás szerint maximum 1200-as nagyításra képes a 12 megapixeles kamera, ami az optikai nagyítás után még digitális zoom-ra is lehetőség van. A Mustool DM9 digitális mikroszkópja nem kerül sokba, hiszen 65$-t, azaz körülbelül 24 ezer forintot kérnek érte.

Mustool DM9 digitális mikroszkóp

 

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akciókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Megosztás

Hozzászólás