A remek Wanbo TT és Wanbo X5 után a gyártó az olcsó megjelenítők felé vette az irányt. Így készült el a Wanbo Mini Pro, ami egy olcsó modell, ennek megfelelően az alsó kategóriában játszik.

A projektor felbontása nem FullHD, de a 23 ezer forintos árért ne várjunk óriási pixelsűrűséget. A HDMI bemenetére 1080p felbontású tartalom is kerülhet, ám a projektor 854×480 pixeles kép megjelenítésére képes. Emiatt filmnézéshez már kevésbé ajánlott, inkább a gyerekeknek lehet nagy öröm, hogy óriási méretben nézhetik a meséket.Az 1500:1 értékű kontrasztarány mellett 250ANSI Lumen fényerősséggel rendelkezik, így mindenféleképpen be kell sötétíteni a szobát, ha használni szeretnénk. Maximálisan 100 colos képet tud megjeleníteni, ami ebben a méretben a gyerekeknek nagy öröm lesz. Az Android 9.0 rendszert futtató Wanbo Mini Pro projektor mellé természetesen távirányítót is kapunk és fel van készítve a Netflix, Disney+, Prime Video és YouTube tartalmak lejátszására is. Az európai raktárból, a kedvezmény kóddal csak 20 ezer forintba kerül a Wanbo Mini Pro projektor.

Wanbo Mini Pro projektor

🔹Kupon:8PFJUXAOO4

További projektorok

 

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akciókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás