Az utóbbi időben egyre több termékkel érkező gyártó legújabb mobiltelefonos kiegészítőjét akár már laptophoz is használhatjuk, hiszen a 67 wattos GaN töltő már nem csak telefonok, hanem laptop töltésére is használható.

ESSAGER GaN töltő 67 wattjával sok mindenre bevethető, hiszen támogatja az összes gyorstöltési protokollt, egyetlen USB-C csatlakozóján pedig akár 67 wattot is le tud adni, hogy még egy laptop is feltölthető legyen róla. Ez a modell egy európai szabványú csatlakozóval érkezik és a három darab USB portnak köszönhetően helyet spórolunk a konnektoroknál.Számos töltési protokollt támogat, de olyan extrákkal is ellátták, mint például a túltöltés, túláram, rövidzárlat, magas hőmérséklet elleni védelmeket is. A GaN technológia által képesek elérni azt, hogy hiába a nagy teljesítmény leadás, ezt mégis egy átlagos töltőadapterrel szemben, kisebb méretben képesek megalkotni.

Külön táblázat áll rendelkezésre azért, hogy a gyártó elmondja, melyik csatlakozójából hány watt teljesítményt tudunk kivenni. Egy Type-C portja akár 67 wattot képes leadni. Ha kettőt használnánk, akkor 45+20W USB-C portokkal gazdálkodhatunk. De kombinálhatjuk is őket, hogy minden eszközt, akár egyszerre három eszközt is ellássunk árammal. Az Essager töltő a 6200 forintba kerül.

ESSAGER 67W GaN töltőadapter

 

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akciókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Megosztás

Hozzászólás