A mobiltelefonjairól híres OnePlus bemutatta Buds 3 Bluetooth fülhallgatóját, ami 49dB zajszűréssel és egyszerű vezérléssel érkezik, amelyen sok fülhallgatóval ellentétben a hangerősséget egy érintéssel változtathatjuk.

A OnePlus Buds 3 Bluetooth 5.3 kapcsolata 10 méteres vezeték nélküli hatótávolságot tesz lehetővé. Driverei 15Hz-től 40.000Hz-ig terjedő hangtartományban képes megszólaltatni a dallamokat. A fülhallgatók minden oldalon 3-3 mikrofonnal rendelkeznek és audiokodek fronton ismeri az LHDC5.0/SBC/AAC profilokat is.Aktív zajszűrésével a 49dB erősségű hangokat is képes kioltani, amelyhez AI zajcsökkentést használ. A fülhallgatókat 80 perc alatt, a fülhallgatókat és a tokot 110 perc alatt teljesen feltölthetjük. Aktív zajszűréssel 6.5 órán át, aktív zajszűrés nélkül 10 órán keresztül használhatók a fülesek, míg le nem merülnek.

A fülhallgatók szárai érintésérzékeny felületet kaptak, amin keresztül nem csak elindíthatók, megállíthatók vagy léptethetők a zeneszámok, de egy lefelé vagy felfelé simító mozdulattal a hangerősség is szabályozható. Beépített mikrofonjainak köszönhetően természetesen telefonálásra is használható, a Bluetooth 5.3 kapcsolat pedig alacsony, 94ms-os késleltetést tesz lehetővé. A legújabb OnePlus Buds 3 ANC fülhallgató kék és szürke színen 108$-os áron vásárolható meg.

OnePlus Buds 3 ANC fülhallgató

További Bluetooth fülhallgatók

 

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akciókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Megosztás

Hozzászólás