Az új NEWTRAL MAGICH002 széke állítható deréktámaszával segíti az ülő munkavégzést és remek hír, hogy európai raktárból rendelhető, így áfa és vámmentesen, azaz plusz költségek nélkül érkezik meg hozzátok a termék.

A légáteresztő szövet borítás a derék, hát és fejrészénél nagyban segíti a szellőzést. A háttámla dőlésszöge három pozícióban szabályozható 96, 116 és 126 fokos dőlésszöggel. A karfa a kényelem érdekében mozgatható, magassága, oldaliránya előre-hátra és oldalra való beállításának köszönhetően, hogy megtaláljuk a nekünk megfelelő beállítást.Nem csak a szék magassága állítható, de a termék különlegessége a fejtámla dőlésszögének és a deréktámasz adaptív támasztékának a beállítása is. Ez ellenállást fejt ki ülő helyzetbe, így amikor kissé előre dőlve dolgozunk vagy hátra dőlünk, kellő mértékben képes megtámasztani a. Ezt a támaszték erősséget egy tekerő mozdulattal beállíthatjuk magunknak, amivel a gyártó leírása szerint 50%-kal csökkenthető a derékfájdalom.

A NEWTRAL MAGICH002 szék az európai raktárból 84 ezer forintba kerül

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akciókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Megosztás

Hozzászólás