A Baseus Adaman2 power bank 20000mAh kapacitással segíti a mobiltelefont használókat, hiszen nem csak méretes telepe, de alacsony ára miatt is jó választás a dupla akciós kedvezmény.

Két USB-A és egy USB-C portot kapott, utóbbi nem csak kimenet, hanem rajta keresztül a power bankot is tölthetjük. USB-A csatlakozóján maximálisan 18W, míg USB-C kimenetén keresztül maximálisan 30 wattot képes leadni. A feltöltéshez ugyancsak 30 wattal pumpálhatjuk tele a 20000mAh kapacitású telepet.

A rácsatlakoztatott eszközeink biztonsága érdekében többek között ellátták túláram, túlfeszültség, rövidzárlat és túlmelegedés elleni védelemmel is. A 20000mAh kapacitású Baseus power bank egy kijelzővel is fel lett szerelve, amiről könnyedén leolvasható az akkumulátorának kapacitása.A két Adaman2 power bank a kedvezmény kóddal 63$-ba, azaz körülbelül 23 ezer forintba kerül európai raktárból, ingyenes szállítással

🔹Kupon:BGBSE629

 

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akciókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Megosztás

Hozzászólás