A BlitzWolf BW-GTS3 a maszkulin, nagy óratokkal és strapabíró házzal rendelkező órát keresőknek kínálja magát, amelynek különlegessége, hogy Bluetooth kapcsolaton keresztül telefonálásra is alkalmas.

BlitzWolf BW-GTS3 okosóra teszt (3 of 11)

A nagyon egyszerű dobozban érkezett óra 59 x 45.4 x 12.5 milliméteres házával tiszteletet parancsoló méretet tudhat magáénak. Tartozékként csak egy mágneses végű USB kábelt találunk a 680mAh kapacitású akkumulátorának töltéséhez.

A műanyag borítása a gyártói leírás szerint megfelel a MIL-STD-810 katonai szabványnak, IP69 vízállóságának köszönhetően 5ATM nyomást bír ki. A téglalap alakú robosztus ház 1.96 colos és 320×386 pixeles érintésérzékeny kijelzőt kapott. A panel remek betekintési szögekkel és feketékkel rendelkezik, amin a kontrasztos színekre sem lehet panaszunk. A fényerő több lépésben állítható és maximális erősségen tökéletesen elegendő kültéri használatra is. Fényérzékelő szenzor nincs benne, így a manuális szabályzás az egyetlen megoldása a megfelelő mennyiségű háttérvilágítás beállításához. Óralapból alapesetben 7 darabot kapunk, míg a telefonos szoftver segítségével ennek többszöröse tölthető le az órára.Az okosóra oldalán egy darab koronát találunk, amely halk recegésekkel jelzi a menüben való navigálást. Léptetéshez gyorsabban tudok navigálni a menüben a kijelzőt tapicskolva, mint a koronával, de lehetséges, hogy másnak épp a fizikai gomb fog jobban tetszeni. A BlitzWolf BW-GTS3 hátulján az optikai szenzort találjuk, amivel képes pulzus és véroxigénszint, vérnyomás és stressz-szint mérésre is. A szenzor alatt találjuk a két ezüst színű csatlakozót, ahová a töltőkábel vonzza oda magát a mágneses fejnek köszönhetően.

BlitzWolf BW-GTS3 okosóra teszt (4 of 11)

Az óra feléleszthető a csuklónk magunk felé fordításával éleszthető fel, ami szerencsére szoftveresen beállítható, hogy egy bizonyos időn kívül ne legyen aktív. Ennek köszönhetően alvás közben nem fog felvillanni a kijelző. Ám az érzékenysége nem a leggyorsabb, hiszen a kéz elfordítása után mindig kicsit várni kell, hogy felvillanjon a kijelző. Az alap számlapok közül választottaknál jó hír, hogy nem csak az időt és dátumot képes kijelezni, de számlaptól függően megmutatja nekünk az eddig megtett lépésinket vagy az utoljára mért pulzusunkat is.

Időjárás alkalmazás, alvásmonitorozás, sport módok, stopper, kamera vezérlés is elérhető az óra szoftverében. A BW-GTS3 képes megjeleníteni az üzeneteinket, bejövő hívásokat, SMS-eket, alkalmazásértesítéseket, tehát szinte mindent és még az ékezetes karaktereket is ismeri, bár az emoji-kat nem képes megjeleníteni. Van zenevezérlés is, így az óráról válthatunk az épp játszott számok közül. Azonban egy hátránya van ennek, dedikált opció hiányában, hogy ne a menüben barangolva kelljen kikeresni ezt az opciót. Sokkal jobban örültem volna, ha a kezdőképernyőről azonnal el lehetne indítani a zenevezérlést. Ugyan van rá lehetőség, hogy ezt beállítsuk, de ahhoz egy csomó oldalra suhintó mozdulatra van szükség a kezdőképernyőn.

BlitzWolf BW-GTS3 okosóra teszt (10 of 11)

A mobiltelefonos szoftvere DaFit névre hallgat, ami elérhető Android és iOS eszközökre és magyarul is tud. Az olcsóbb órákhoz szinte minden esetben ez a szoftver használható, például a Lokmat Attack Pro esetében is ezt ajánlotta a gyártó, így a szoftver felépítése nem nyújtott sok újdonságot. A kezdőképernyőn a főbb adatokat találjuk, a megtett lépés, alvás, pulzus, vérnyomás és véroxigén szint adatokkal. Innen egy gombnyomással elindíthatunk egy mérést, hogy minden értéket frissítsen. Beállítható a folyamatos pulzusmérés is és itt találjuk a szoftverfrissítés menüpontját is. Azonban! A manuális mérést elindítottam, majd második indításra már nem mért, egy óra újraindítás után megint működött ez a funkció, így akadnak némi anomáliák az órával kapcsolatban.BlitzWolf BW-GTS3 okosóra menu

BlitzWolf BW-GTS3 okosóra menu 3A lépésszámlálás mintha itt sem lenne túlságosan pontos, olyan mintha kevesebbet számolt volna, mint amennyit léptem. Az alvásmonitorozás működik, de például pár nappal később vissza szerettem volna nézni a mért adatokat, de azoknak nyoma veszett.

BlitzWolf BW-GTS3 okosóra menu 2

Az óra IP69-as védelemmel is rendelkezik, így akár fürödhetünk is benne. Ezt meg is tettem vele jó párszor. A Bluetooth kapcsolat segítségével az óráról telefonálhatunk is, ami jól működik. Hangátvitelben nem tapasztaltam problémát. Azonban a Bluetooth miatt a telefonomról lejátszott zenék, YouTube videók hangjai, TikTok alapesetben az órán szólaltak meg, ami elég zavaró tud lenni. A telefonálás jól működik, a hangszórója kellően hangos, beszélgetéshez kissé a szánkhoz kell emelni, hogy biztosan mindent halljon a túlsó oldalon lévő fél, de nem panaszkodott sosem a vonal túlsó felén lévő beszélgető partnerem.

680mah kapacitású akkumulátorát 3-4 óra alatt feltölthetjük. Folyamatos használat mellett nálam 8 napig simán bírta úgy, hogy mindig aktív volt rajta a Bluetooth kapcsolat. A BlitzWolf BW-GTS3 okosóra nem egy csúcskategóriás eszköz, hiszen bőven vannak versenytárai a piacon. A BlitzWolf mára egy jól bejáratott név, így biztosan sokan fognak emellett a modell mellett dönteni. Pozitívuma a tartóssága, de ezzel együtt meg kell majd barátkozni a méretével is. Rosszat nem igazán tudok mondani róla, rendben teszi a dolgát, de ne várjunk tőle Apple Watch vagy Samsung Galaxy Watch szerű élményt. Az ára sem utolsó szempont, hiszen a hogy a jelenlegi 33$, azaz a 13 ezer forint nem sok érte, hiszen vele sosem maradunk le az üzeneteinkről, méri a pulzusunkat és még számos funkciót tud.

A BlitzWolf BW-GTS3 okosórát itt találod meg

További olcsó okosórák

 

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akciókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Megosztás

3 hozzászólás

 1. Üdv segítséget szeretnék kerni. Én megrendeltem ezt az órát a bangoodrol. Meg is érkezett viszont a hirdetesben leirtak köszönő visznyban sincsenek a valósággal. Az egy dolog hogy az uzemideje max 10 nap(telefonos kapcsolat nélkül). A nagyobb probléma az hogy egy tusolás alkalmaval elkezdett villogni aztán pedig kikapcsolt és azota nem tudom életre kelteni. Igen beázott. Kerdezem én hogy hol van a mil katonai szabvány es a 5Atm nyomás. Próbáltam veluk harcolni de folyamatosan azt szajkozzák hogy nem rendeltetésszerű használat es hogy ok nem hibasak. Az az egy kerdesem hogy most mitévő legyek es hová mehetek panaszkodni. Tisztelettel.: Ábrók Gábor

  • Szia!

   A termék leírásánál én az ég világon semmit nem láttam, amire hivatkozva ezt nem lehetne víz közelébe vinni.
   “It is not recommended that you wear it to swim, because it is not a professional swimming watch.” Ennyit találtam, de ez sem azt mondja, hogy nem érheti víz, hanem csak azt, hogy ne viseld úszás közben, mert nem profi úszó óra. De nem azt írja, hogy nem vízálló. Szerintem az a legjobb, ha kicserélik és kész. Az előző mondatot, ami fent van az oldalon, azt elküldeném nekik még a helyedben, mert tényleg nem az van odaírva, hogy ne érje víz az órát.

   Péter

 2. Koszonom a valaszt. Csak sajna mar kb 10 levél váltás volt a Banggood es ők mossák kezeiket. Szerintem veszett fejsze nyele. Azt hittem hogy van valami varázsszó amire megtörnek😜köszönöm :gabooo

Hozzászólás