Elindult a Blackview gyártóhoz tartozó Oscal Pad 18 értékesítése, amely 11 hüvelykes kijelzővel, nagy kapacitású 8,800mAh akkumulátorral és 12GB memóriával érkezik.

A friss modellben 11 hüvelykes 1920×1200 pixeles kijelzővel, 8,880mAh akkumulátorral lett szerelve, ami 18 wattos töltést támogat. A Pad 18 Widevine L1 támogatása biztosítja a HD video streaminget olyan alkalmazásokban, mint a Hulu, az Amazon Prime Video és a Disney+.



Annak ellenére, hogy az Oscal Pad 18 nagyon vékony, mindössze 7,4 mm vastag, csak 490 grammos súllyal rendelkezik. Ez akár 10 órányi folyamatos napi használatot tesz lehetővé. A gyors és zökkenőmentes alkalmazások közötti váltáshoz és a kellemes rendszerélményhez a 8 magos Unisoc Tiger T616 processzorát használja, ennek köszönhetően 301.000 pontot ér el az Antutu benchmarkban.

A tablet 12GB memóriát kapott, de a gyors tárhelynek köszönhetően 12 gigabájt plusz virtuális memóriát is hozzáadhatunk. Ez akár 20%-kal felgyorsítja a Pad 15 indulási sebességét, ráadásul az Android 13 alapú DokeOS 3.0 támogatásával a Smart Pre-Loading technológia tovább növeli a hatékonyságot és 15%-kal gyorsabban indulhatnak el az alkalmazásaink. Az Oscal Pad 18 256GB-os tárhellyel rendelkezik, ami 1TB-os memóriakártyával tovább bővíthető.

A táblagép hátlapi kamerái 16+2 megapixelesek, így online beszélgetésekhez, konferenciákhoz vagy előadásokhoz tökéletesen helytáll. A 16 megapixeles előlapi kamera arcfelismeréses támogatással gondoskodik a problémamentes feloldásról, biztosítva a kényelmet és a biztonságot az ujjlenyomat olvasó helyett. Az Oscal Pad 18 két színben vásárolható meg és a kínai raktárból rendelve, az árba már bele van kalkulálva az esetleges áfa/vám díja is.

Oscal Pad 18 táblagép

 

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akciókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás