Az iMars T240 TMPS (Tire Pressure Monitor System) keréknyomás mérő szettje olyan autókhoz, amelyek még nem tudják “gyárilag” a kerékben lévő levegőnyomást mérni. Az apró kiegészítővel négy szenzort kapunk és egy belső, autóba helyezhető egységet, amely napeleme révén tölti fel akkumulátorát és látja el magát energiával.

Már nálunk is járt hasonló kiegészítő. Csak fel kell helyezzük az autó kerekeinek szelepeire a szenzorokat, amelyek vezeték nélküli kapcsolaton keresztül csatlakoznak a kijelzővel szerelt központi részhez, amit az autó belsejében bárhol elhelyezhetünk.Ennek köszönhetően folyamatosan értesítést kapunk a kerekek nyomásáról és a benne található levegő hőmérsékletéről is. A szenzorokban lévő CR1632 típusú elemek 1 év használati időt biztosítanak, mielőtt cserélni kellene őket.

A központi rész beépített napelemének köszönhetően a nap energiáját használva segít a működésben, de USB porttal közvetlenül feltölthetjük az akkumulátorát is. Ha az autónk a szabadban áll, akkor a napelemek segítségével állandóan tölti a belső egység akkumulátorát, így szinte sosem merül le. A keréknyomás mérő a kuponos akcióban 21.99$-ba, azaz 9700 forintba kerül.

Az iMars T240 keréknyomásmérőt itt találod meg

🔹Kupon:BG072063

 

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akciókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Megosztás

Hozzászólás