A 70mai Dash Cam Pro Plus beépített GPS moduljával a koordinátánkat és a sebességünket is elmenti a felvett videóra.

A 70mai Dash Cam Pro Plus kamera maximális felbontása 2592 x 1944 pixel. HISILICON HI3556 V200 processzort tudhat magáénak, az IPS kijelzője 2 hüvelykes, felbontása 480 x 360 pixel.

 A kamera felbontásával részletgazdag videók készíthetők, amin jól látjuk majd a rendszámokat is, hiszen ez jól jöhet egy esetleges baleset alkalmával. A 140 fokos látószögű kamerával készíthetünk time lapse fotókat és beépített GPS/GLONASS műholdak vételére alkalmas helymeghatározással is ellátták. Ennek köszönhetően a GPS koordináták és a sebességünket is megjeleníti a rögzített videófelvételen.

Kapunk HDR módot is, van benne loop recording funkció, azaz ha betelne a memóriakártya, a régi felvételeket automatikusan felülírja. Helyet kapott benne az ADAS rendszer, amely sávelhagyáskor, vagy ha az előttünk lévő autó túl közel van, képes jelezni nekünk.

Felvételeinket microSD memóriakártyára rögzíthetjük, amelyből akár 128GB kapacitással rendelkező típust is képes kezelni. A 70mai Dash Cam Pro Plus a hazai árakhoz képes olcsóbban vásárolható meg. A kuponnal 22 ezer forintba kerül.

A 70mai Dash Cam Pro Plus autós kamerát itt találod meg

🔹Kupon:BG29ad1c

További autós kamerák

 

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akciókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Megosztás

Hozzászólás