A Ninkear N14 Pro alapját a 11. generációs Intel Core i7-1165G7 processzor adja, amit 16GB memóriával támogattak meg.

A hazai kínálatot böngészve, a legnagyobb árösszehasonlító oldalon is 100 ezer forinttal kínálnak többért hasonló felszereltségű laptopot. Így akik spórolni szeretnének és megelégednek az angol kiosztású billentyűzettel, azoknak nagy összeg marad a zsebükben.

Az Intel CPU 12MB cache memóriával rendelkezik, alap órajele 2.6GHz, ami egészen 5.0GHz-ig emelkedhet. Ahhoz, hogy a multitasking folyamatokkal ne legyenek problémáik, 16GB mennyiségű DDR4 memóriát pakoltak bele a gépbe. Tárhely fronton az 512GB kapacitással rendelkező SSD meghajtó segít a programok gyors betöltésében és az adatok villámsebes mozgatásában.A 720p felbontású kamerával, Bluetooth 4.2 és ac WiFi-vel ellátott laptop két darab USB2.0, egy USB3.0, USB-C, HDMI 1.4 és fülhallgató csatlakozót is kapott.

A Ninkear N14 Pro 14 hüvelykes kijelzője 1920×1200 pixeles felbontással rendelkezik. A megjelenítő 135 fokos szögben nyitható, az angol kiosztású billentyűzete pedig háttérvilágítással is rendelkezik. A Core i7-es laptop a Geekbuying jóvoltából európai, áfa és vámmentes raktárból vásárolható meg 155 ezer forintos áron a kupon felhasználásával.

Ninkear N14 Pro laptop

🔹Kupon:85QS6NRT

További laptopok

 

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akciókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Megosztás

Hozzászólás