A BMAX B8 Pro folytatja a gyártó sikeres mini PC szériáját, amivel már 12. generációs Intel Core i7-1255U processzor mellé 24GB DDR5 típusú memóriát párosítottak. Az ára pedig most is verhetetlen a kategóriában.

A korábban bemutatott 11. generációs i7 CPU-val szerelt BMAX B7 után itt a legújabb kisméretű erőgép, ami hiába kicsi, a 12. generációs i7-1255U CPU-nak és a 24GB mennyiségű memóriának köszönhetően nincs olyan alkalmazás, ami ne futna el rajta.

24GB DDR5 memóriával látták el a gépet, ami a legújabb memória technológia, ami már 5200MHz-en jár. Tárhelyből sem fukarkodtak, így 1TB méretű NVMe SSD meghajtót is kapott a kis gép és a házba egy 2.5 hüvelykes SATA csatlakozású meghajtó is beszerelhető.A processzor 10 magos, ami 12 szálon képes dolgozni. 8 energiatakarékos és két teljesítményre optimalizált maggal rendelkezik, amelynek az alapórajele így 3.5GHz-től egészen 4.7GHz-ig emelkedhet. A 10 nanométeres gyártástechnológiával rendelkező chip 12MB cache memóriával rendelkezik. Alapteljesítménye 15 watt, de TDP értéke turbó módban 55 wattig emelkedhet. A grafikai feladatokat az Intel® Iris® Xe Graphics eligible látja el.

A BMAX B8 Pro mini PC-t, ellátták két USB3.0 és két USB2.0 porttal. Kapott két HDMI 2.0 csatlakozót, USB-C portot, gigabites LAN-t és fülhallgató csatlakozót is. A B8 Pro mini PC európai raktárból 148 ezer forintba kerül, így csak pár ezressel kerül többe, mint a korábbi i7-es verzió, de a gyártó kínálatában sok más lehetőség is található.

A BMAX B8 Pro mini PC-t itt találod meg

🔹Kupon:88XCM9G6

Hasonló mini PC-k

 

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akciókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Megosztás

Hozzászólás