Megjelent a legújabb KUU Mingar 3 kisméretű számítógép, ami már Ryzen 7 processzorral érkezik az AMD kedvelő felhasználóknak és a kis házába 512GB-os SSD és 16GB RAM is bekerült.

Az AMD Ryzen 7 3750H processzora 4MB cache-el rendelkezik, alap órajele 2.4 gigahertz, de maximálisan akár 4. 0GHz-en is képes járni. Az alap, alacsony órajel jó hatással van a fogyasztásra, hiszen csak 35 wattot TDP-vel rendelkezik a kis gép. Memóriából 16GB DDR4 modult kapunk.Vezeték nélküli kapcsolatok közül már a 2.4 és 5GHz-es WiFi-t is ismeri, Bluetooth-ból 5. verzió került bele. A gép mérete egy miniszámítógéptől megszokott módon kellően kicsi. A 14.5 x 11.7 x 4.2 centiméteres méret nem nagy, de került bele egy 512GB méretű SSD meghajtó is.

A Windows 10 Pro rendszerrel ellátott mini gépet szép számmal látták el csatlakozókkal is:

  • Type-C- csatlakozó,
  • Fülhallgató csatlakozó,
  • 4 darab USB 3.0 port,
  • RJ45 1000M LAN,
  • 2 darab HDMI,
  • tápcsatlakozó

A KUU Mingar 3 mini PC a korábban nálunk járt Intel Core i5 és Core i7-es gép között helyezkedik el teljesítményben, viszont a Gshopper európai raktáras termékére kuponunk is van, amivel 95 ezer forintért vásárolható meg a mini PC.

A KUU Mingar 3 mini PC-t itt találod meg

Kupon:gshopperkuuminipc

További hasonló mini PC-k

 

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akciókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Megosztás

Hozzászólás