A Baseus 17-in-1 egy továbbfejlesztett újragondolása a korábbi USB elosztónak, ami már külső megjelenésében és tudásában is sokat változott. Az új modell egy USB Type-C portos HUB, aminek a különlegessége, hogy három HDMI csatlakozó mellett memóriakártya olvasók USB aljzatok és hálózati csatlakozó is helyet kapott rajta.

A HUB USB-C porton keresztül csatlakoztatható a PC-hez, így nem csak számos eszközt köthetünk rá a PC-re, de a limitált 7.5 wattal akár tölteni is tudjuk őket a HUB-ról.

 Számos aljzatával nem csak több portot kapunk, ha a munkára is használt, utazó laptopunkat hozzákötjük, hanem egyszerre több monitort is igénybe vehetünk vagy használhatjuk akár az asztali PC-vel, hogy minden szükséges port ezen az egy eszközön legyen megtalálható.

A következő aljzatokat találjuk meg rajta:

  • USB2.0 x2
  • USB3.0 x3
  • USB-C x2
  • HDMI x3
  • RJ45 x1
  • USB-C PD x2
  • SD/TF x1
  • 3.5mm Audio x1

A Baseus 17-in-1egy igazi kis mindenes, ami elkél az íróasztalon, ha egyszerre több periféria csatlakoztatása szükséges. Így ezzel az egy eszközzel nem csak mindent el tudunk végezni, de helyet és pénzt is spórolhatunk a különböző eszközök beszerzése helyett, hogy egyszerre akár három monitort is használni tudjunk vagy több USB eszközt is párhuzamosan tudjunk kezelni.

A Baseus 17-in-1 USB HUB a kedvezmény kóddal 138$-ba kerül

🔹Kupon:BGAUGUST8

A BlitzWolf BW-TH15 USB HUB a kedvezmény kóddal 96$-ba kerül

🔹Kupon:BG411e30

 

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akciókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Megosztás

Hozzászólás