A Tronsmart Bang Max az a gigászi hangszóró a gyártó palettájáról, ami 130 wattos zenei teljesítményével felrobbantja a bulit, de a kellemes zenehallgatásra vágyók is megtalálják vele a számításaikat. Mindezt 71 ezer forintért tudja és egy ajándék  kisméretű hangszóró is jár hozzá a promóciós időszak alatt.

Tronsmart Bang Max teszt (10 of 10)

A termék doboza, amiben a hangszóró érkezett nagyméretű, hiszen a Tronsmart Bang Max sem egy kicsi eszköz, amit könnyen jellemez az 5.87 kilogrammos súlya is. Kiemelve a csomagból a méretes vezeték nélküli hangszórót, láthatóvá válik a 45x25x20 centiméteres méretei. A csomagban leírást és töltőadaptert is kapunk, ami 30 wattal pumpálja tele az óriási, 18000mAh kapacitású akkumulátorát.

Tronsmart Bang Max teszt (1 of 10)

A JBL Boombox szériájára hasonlító modellen mindenhol a fekete és szürke színek uralkodnak. A henger alakú háza szövettel borított, az összeszerelési minőséggel kapcsolatban nem panaszkodhatunk. A fogantyúja nem csak megtöri az egyszerű formát, hanem hosszútávon szinte csak ezzel a füllel kényelmes a hangszóró utaztatása a nagy súlya miatt. Ennek gumiborítása is teljesen megegyezik a JBL hangszóróéval, mintha egy gyárban készültek volna.

Tronsmart Bang Max teszt (3 of 10)

Tronsmart Bang Max teszt (6 of 10)

Tronsmart Bang Max teszt (7 of 10)A Tronsmart Bang Max kialakítását tekintve IPX6 védettséggel rendelkezik, így ellenáll a fröccsenő víznek. A front részen a gyártói logót és a kezelőszerveket találjuk, amik nem érintésérzékenyek, hanem fizikai gombokat kapunk a gumiborítás alatt. Hátul a vaskos, gumírozott ajtó mögött a microSD kártyafoglalat, AUX, USB port, mikrofon és gitár/mikrofon bemenet található, melyek mellett a hangerősség állító potmétert is tekergethetjük. A töltéshez sajnos nem USB-C portot kapunk, hanem egy DC tápcsatlakozót. Ez talán negatívum lehet sokaknak, nem is értem miért hagyták ki az USB töltési lehetőséget.

Tronsmart Bang Max teszt (8 of 10)

Ilyen kicsi mellette egy iPhone X mobiltelefon

Tronsmart Bang Max teszt (9 of 10)

Tronsmart Bang Max teszt (5 of 10)

A Bluetooth hangszóró 130W teljesítménnyel rendelkezik, amelyben 6 hangszóró (2x30W mélysugárzó, 2x20W középsugárzó, 2x10W magassugárzó) és két passzív radiátor kapott helyet a basszusok elősegítése érdekében. A Bang Max kétoldalán, a membránok körül RGB fény fut végig. A telefonos alkalmazásból aktiválható ez a világítás mód, hogy feldobjuk vele a bulit.

RGB színek nélkül és RGB színekkel

Tronsmart Bang Max teszt (4 of 10)

Tronsmart Bang Max teszt (10 of 10)

Az alkalmazáson belüli hangszínszabályzónak köszönhetően választhatunk a hat opció közül. Lehetőség van manuálisan beállítani az equalizert, de nekem legjobban a Rock és SoundPulse Audio módok tetszettek. Ezekkel a módokkal kiemeli a magas hangokat is és így már az énekhangok is élvezhetők a hangszórón. Olyannyira kellemes rajta a zenehallgatás (amiben nagy szerepe van a mély, közép és magassugárzóknak), hogy minden fajta stílus élvezhető rajta. A nagy zenei teljesítményt nagyban növeli, hogy kellemesen dübörgő és brutális mennyiségű mély volt képes előtörni belőle. Ez valóban az a hangszóró, ami a buli hangulat megteremtésére született. De kellemes hangtartománya miatt bármilyen zenei stílus hangzásvilága is kellemesen jelenik meg rajta.

Szemmel láthatóan lételeme a basszusokkal teletűzdelt dalok lejátszásaA 130W zenei teljesítmény elegendő arra, hogy ne legyen problémáink a hangerővel. Alacsonyabb hangerőn is már kellő erősséggel rendelkezik, hogy kihalljuk a zenékből a mélyeket. 100%-on pedig már csak akkor használjuk, ha beindult a házibuli és csak a tánc a lényeg, nem a társas kapcsolatok. Maximumra húzva a hangerőt a mélyek már kevésbé érezhetők, itt már nem tud több basszust kipréselni magából a hangszóró.

A Bluetooth 5.0 kapcsolatnak köszönhetően könnyedén párosíthatjuk a telefonunkkal, táblagépünkkel, laptopunkkal vagy akár az okosóránkkal is. De itt van nekünk az AUX bemenet, így akár a TV-t is ráköthetjük. A 18000mAh kapacitású akkumulátor feltöltéséhez valóban 4-5 órára van szüksége. Nálam ez inkább 5 óra volt, de nem folyamatos RGB világítás és itt-ott változó hangerősség mellett a gyári adatok szerint akár 24 órát is képes üzemelni egyetlen feltöltéssel.

 

Milyen lett a Tronsmart Bang Max?

Aki egy igazi buli hangulatát szeretné megalapozni, azoknak tökéletes a Tronsmart Bang Max. De, ha a bulinak vége van és a nyugodt otthoni környezetben használjuk, akkor is kellemes érzés lesz bennünk a hangját tekintve. Nagy hangerőre, szép magasakra és búgó mélyekre képes, amivel nem lehet mellé lőni. A JBL sokkal drágábban adja a nagyobb zenei teljesítményre képes hangszóróját, de a Tronsmart terméke ebben a kategóriában verhetetlen ár/érték párossal nyomul előre.

A Tronsmart Bang Max a Geekbuying európai raktárából áfa és vámmentesen, rövid szállítási idővel rendelhető meg, 71 ezer forintos áron, amihez most még ajándék Tronsmart Trip hangszórót is adnak.

A Tronsmart Bang Max hangszórót itt találod meg

További Bluetooth hangszórók

 

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akciókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Megosztás

Hozzászólás