Az idehaza is már ismert Baseus nem csak a mobiltelefonos kiegészítőiről ismert, hanem számos olyan termékkel is rendelkezik, amit a hazai vásárlók nem ismerhetnek. Egy ilyen eszköz a Baseus AeQur DS10 nevű modell is, amit főként asztali PC hangszóróként aposztrofál a gyártó.

A Baseus AeQur DS10 soundbar 20 ezer forintba kerül, RGB kialakítása miatt főként a játékosok a célközönség, de a Bluetooth kapcsolatnak köszönhetően nem csak PC, hanem mobiltelefon is lehet a csatlakoztatott eszközt.A kisméretű soundbar 5W teljesítményre képes, a két darab 2.5W teljesítményű hangszórójával, amik sztereó élményt biztosítanak. USB-C portján kívül, beépített mikrofonnal, 3.5 milliméteres jack és Bluetooth 5.3 kapcsolattal is ellátták, hogy a lehető legkisebb legyen a késleltetés a vezeték nélküli kapcsolaton keresztül.

A Bluetooth kapcsolatnak köszönhetően nem csak a filmek hangját, hanem rajta keresztül a mobiltelefonunkról is lejátszhatjuk rajta keresztül kedvenc zenéinket. 995 grammos súlyának és vékony kialakításának köszönhetően nem csak a TV elé, de a monitor mellett is elfér.

A Baseus AeQur DS10 soundbar 56$-ért, azaz körülbelül 20 ezer forintért vásárolható meg

 

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akciókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Megosztás

Hozzászólás