Az Oukitel OKT3 gyártója korábban főként a mobiltelefonjairól volt ismert. A friss táblagépüket olyan letisztultság jellemzi, amit eddig nem sűrűn láttunk a gyártónál, de mindenképp dícsérendő dolog.

Az OKT3 egy olyan táblagép, amely nagyon népszerű lehet azok körében, akik egy kielégítő teljesítményű, de mégis megfizethető árú eszközt keresnek. 8GB memóriája és 256GB-os tárhelye nem megszokott a kategóriában, ahogyan az alumínium ház sem, ami csak 7.4 milliméter vastag.10.51 hüvelykes IPS kijelzője 1920×1200 pixeles felbontással rendelkezik. Ez az éles és tiszta kép mindenféle tevékenységhez kiválóan alkalmas, legyen az szövegírás, játék vagy videónézés.

A készülékben egy Spreadtrum (Unisoc Tiger) T616 processzor található, amely képes kiválóan képes ellátni a feladatát, hiszen a 12nm-es CPU az AnTuTu-ban 229000 körüli pontszámra képes és az Android 13 operációs rendszerrel együtt remek teljesítményt nyújt. Az OKT3 további előnye a már említett 8GB RAM és a 256GB belső tárhely, amely memóriakártyával még tovább bővíthető.

Az Oukitel táblagép 8250mAh-es akkumulátora USB-C porton keresztül tölthető fel. A 4G LTE támogatás mellett GPS, dual band WiFi és Bluetooth 5.0 is van. A hátlapon 16 megapixeles, a kijelző felett 8 megapixeles kamerát találunk.

Az Oukitel OKT3 szürke és kék színű modellje is remekül néz ki. Az alumínium ház vékonysága pozitívum, ahogyan a 8GB memória és a 256GB-os tárhely méret is. A táblagépet áfa és vámmentes raktárból rendelhetjük meg, a kuponnal 72 ezer forintért. Ha ez az ár magas lenne, a Geekbuying számos más táblagépet árul, akár már 36 ezer forintért is.

Oukitel OKT3 8GB/256GB-os táblagép

🔹Kupon:7QTM76VV

További táblagépek

 

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akicókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Megosztás

Hozzászólás