A QCY Crossky Link egy kezdő sportolóknak kifejlesztett fülhallgató, amely kivitelének köszönhetően aktív testmozgást végzőknek is ideális társ lehet.

QCY Crossky Link Open Sport Headphones teszt -1180572     QCY Crossky Link Open Sport Headphones teszt -1180573

A QCY nem ismeretlen gyártó, hiszen pár éve már vannak a vezeték nélküli fülhallgatók piacán. A Crossky Link Open Sport Headphones doboza egyszerű, csak egy leírás és töltőkábel található a dobozában. A fülhallgató a tarkó mögötti pántjával kapcsolódik a jobb és baloldali hangkeltőhöz, amik igényesen kidolgozva, aranyszínű hangszóróráccsal rendelkeznek.

QCY Crossky Link Open Sport Headphones teszt -1180575

 

QCY Crossky Link Open Sport Headphones teszt -1180574A jobboldali hangszóróház mögé helyezték el a fizikai gombokat a zeneszámok és a telefonhívások vezérléséhez, sajnos nem kapunk érintésérzékeny gombokat. Ez egy sportolásra kialakított eszközön sokszor elő szokott fordulni, hiszen ha az érintésérzékeny felületet részesítenek előnyben, akkor a legördülő izzadságcseppek is aktiválhatnák a funkciókat.

QCY Crossky Link Open Sport Headphones teszt -1180578

Ugyancsak a jobboldalon található a mágneses töltéscsatlakozó és a visszajelző LED, ami tájékoztatást ad a vezeték nélküli kapcsolat és a töltés állapotáról is. A hangszóróházak rácsai a fül felé vannak fordítva, de mivel nem gumiharangos megoldás mellett döntöttek, ezért nem zárják ki teljesen a külső zajokat.

Ennek hátránya, hogy nem tudnak olyan mértékű mély hangokat megjeleníteni, de szerencsére a magas és középtartomány rendben van. A beépített akkumulátora a gyártói leírás szerint akár 10 óra zenelejátszásra is elegendő, amit az USB-s kábelével 1.5 óra alatt feltölthetünk.

Kivitelét tekintve nem egy bonyolult eszköz, ellátja a feladatát. Szerencsére megjelenésében sem lehet észrevenni az olcsóságát. Valószínűleg, ha folyamatosan sportolnék, sűrűn használatban lenne, mert az izzadság miatt sem a harangos, sem a gumiharangos megoldások nem kellemesek hosszú távon intenzív fizikai igénybevétel esetén.

A telefonálás opció jó dolog, hogy ha nem viszünk magunkkal mobiltelefont, de az okosóránk képes hívások fogadására, akkor akár kocogás vagy séta közben is lebonyolíthatók a fontosabb beszélgetések. Így ezen funkcióit tekintve a 20$-os ár egyáltalán nem sok egy ilyen eszközért, hogy sportolás közben zenét tudjunk hallgatni vagy, hogy testmozgás közben is el tudjanak érni bennünket.

QCY Crossky Link Open Sport

További fül és fejhallgatók

 

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akicókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Megosztás

Hozzászólás