A KTC H32S17 32 colos gamer monitora a Geekbuying webáruháznál ismét elérhetővé vált. 165Hz-es képfrissítéssel rendelkező, ívelt IPS panelt ad a gyártó, alacsony válaszidővel a gamerek igényeire szabva.

A 32 colos modell az AMD és Nvidia féle FreeSync és G-Sync funkciót is támogatja. QHD felbontása mellett (2560×1440 pixel) 165Hz-es képfrissítéssel rendelkezik. A 27 colos modell nálunk is járt teszten és nagyon jól sikerült ez a kisebb méretű verzió is.8 bites színmélység, 99%-os sRGB színtér lefedettség és HDR10 technológia is került a nem csak játékosoknak szánt megjelenítőbe, melyeknek igazán különleges és pozitív tulajdonsága, hogy európai raktárból szállítják ki őket.

Az ívelt panel jobb láthatóságot biztosít és egy játékra termett monitornál található csatlakozókon sem spórolt a KTC. Így például a 32 colos modellen található egy USB az esetleges firmware frissítshez, HDMI2.0 (144Hz), két darab DP 1.2 (165Hz) és audio kimenet is található rajta. Az európai raktárból postázott monitor a kedvezmény kóddal 253$-ba, tehát mai árfolyamon számolva 91 ezer forintba kerül.

32 colos 165Hz-es KTC H32S17 ívelt monitor

🔹Kupon:FoxbyKTCH32S17

További monitorok

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akciókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Megosztás

Hozzászólás