A Wanbo TT Widevine L1 támogatással HD-ban játssza le a Netflix tartalmakat is. A zoom funkció szabadon beállítható trapézkorrekciót ad akkor is, ha a projektor nem pont szemben van a vászonnal. A kuponnal, európai raktárból 96 ezer forintért vásárolható meg.

Wanbo TT teszt

A projektor rendkívül könnyű, mindössze 1.67 kilogrammot nyom, ami lehetővé teszi, hogy ha szükséges, könnyen magunkkal vihessük bárhova is megyünk. A projektor mérete is nagyon kicsi, mindössze 17x 12×17,5 cm, így egy hátizsákban is elfér.

A Wanbo TT legfontosabb tulajdonsága azonban az, hogy képes akár 120 hüvelykes képernyőt is kivetíteni, ami rendkívül nagy élményt jelenthet otthoni használat során. A projektor 1080P felbontású képet biztosít, ami élesebb és részletesebb képet jelent, mint az SD tartalom. Emellett a TT LED-es lámpával van felszerelve, amely 30.000 órás élettartamot biztosít.Van beépített Wi-Fi-je, így könnyedén csatlakoztatható a mobiltelefon vagy más okoseszköz a projektorhoz. A Widevine DRM L1 által pedig a Netflix, Disney+, HBO Max, YouTube, Amazon Prime, stb. is a lehető legnagyobb felbontásban élvezhető. Ezzel pedig egy remek eszköz a Wanbo TT, ami autofókusszal, zoom és trapézkorrekcióbal, 650 ANSI Lumen fényerővel, HDR10 és Dolby Atmos támogatással érkezik.

A Wanbo TT 96 ezer forintért vásárolható meg a Geekbuying európai raktárából

🔹Kupon:WANBOTT

 

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akciókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Megosztás

Hozzászólás