A DERE R14 az előrendeői akciónak köszönhetően 84 ezer forintba kerül. Ezért az árért hátrahajtható 14 colos kijelzőt, keveset fogyasztó processzort, SSD-t és 12GB memóriát kapsz.

92-ezer-forintba-kerul a-DERE R14 laptop

The G-Lab Korp Radium teszt – Hófehérben pompázó RGB-s fejhallgató (nyerj The G-Lab ajándékcsomagot)

The G-Lab Korp Radium teszt

A vékony házban lévő hardverelemekből az Intel Celeron N4500 processzorra esett a DERE mérnökeinek választása, ami passzív hűtéssel is megelégszik és keveset fogyaszt. A CPU 10 nanométeren készül, órajele 1.1-től 2.8GHz-ig skálázódhat. Memóriából 12GB DDR4-et kapunk, a tárhelye pedig egy 256GB-os SSD meghajtó. A grafikus feladatokat az Intel UHD 600 Graphics tölti be.



Az angol kiosztású billentyűzet feletti 14.1 colos IPS 1920×1200 pixeles felbontással rendelkezik. Csatlakozók közül három USB 3.0, USB-C, HDMI, SD kártyaolvasó és fülhallgató csatlakozót is kapott a bluetooth 4.2 és 2.4/5GHz-es WiFi mellé. A DERE R14 az európai raktárból áfa és vámmentesen rendelhető meg, a kedvezmény kóddal 84 ezer forintért.

DERE R14 256GB/12GB os laptop

🔹Kupon:7EFHT2BS

DERE R14 512GB/12GB os laptop

 

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akciókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Megosztás

Hozzászólás