Most is itt vagyunk a friss heti szemezgetővel, amiben megannyi újdonságot szedtünk össze nektek. Strapabíró táblagép, 140 wattos töltő, olcsó mini PC és sok minden más.

Ulefone Armor Pad strapabíró táblagép

Az Ulefone strapabíró szériájának új tagja az Armor Pad táblagép, ami Android 12 rendszerrel érkezett meg.

Az Armor Pad 8 colos, 1280×800 pixel felbontású IPS kijelzőt tudhat magáénak. A motorháztető alatt a MediaTek Helio G25-ös processzora dolgozik 4GB memória és 64GB tárhely társasságában. Memóriakártyás bővítésre is lehetőség van 256GB-os kártya használatával.

Bluetooth 5.2, WiFi 2.4/5GHz, GPS, GALILEO, GLONASS, BDS műholdtámogatás és B20-at kezelő 4G LTE SIM támogatással is rendelkezik. Sztereó hangszórókkal szerelték a 13 megapixeles főkamerás táblagépet, ami USB-C portot kapott a 7650mAh kapacitású akkujának feltöltéséhez. A strapabíró kivitel pedig az IP68, IP69K és MIL-STD 810H tanúsítványnak köszönhetően válik valóra. Ulefone Armor Pad 199$-os áron vásárolható meg.

Ulefone Armor Pad strapabíró táblagép


[GaN Tech] Toocki 140W 5-Port Desktop Charging Station



A Toocki töltője 140wattot képes leadni és egyáltalán nem kell az asztal mögött rejtegetni a kíváncsi szemek elöl, hiszen kimondottan a rivaldafényre termett, hogy az asztalon bármilyen USB-s eszköz csatlakoztatni lehessen hozzá.

A Toocki legújabb töltőállomásához egyszerre akár 5 eszköz is csatlakoztatható. Európai szabványú kábellel rendelhető, így nem lesz szükség hozzá külön átalakítóra. Egy USB-A portja maximum 60W teljesítmény leadására képes, USB-C portja pedig 100 wattra. Egyszerre pedig akár 140 watt is nyerhető belőle. A töltőállomás támogatja a PD3.1 QC4.0 protokollokat is.

  • Type-C1 kimenet: 5V/3A; 9V/3A; 12V/3A; 15V/3A; 20V/5A(100W Max.)
  • Type-C2 kimenet: 5V/3A; 9V/3A; 12V/3A; 15V/3A; 20V/5A(100W Max.)
  • Type-C3 kimenet: 5V/3A; 9V/3A; 12V/3A; 15V/3A; 20V/5A(100W Max.)
  • USB-A1 kimenet: 5V/3A; 9V/3A; 12V/3A; 20V/3A(60W Max.)
  • USB-A2 kimenet: 5V/3A; 9V/3A; 12V/3A; 20V/3A(60W Max.)

Természtesen egyszerre több port, akár az összes is használható, ilyenkor is maximum 140 watt teljesítményt tud leadni. A Toocki terméke most ismét olcsóbb lett, így 55$-os áron, azaz 20 ezer forintért rendelhető.

A Toocki 140W töltőt itt találod meg

BlitzWolf töltők


OneOdio A70 vezetékkel és vezeték nélkül is használható fejhallgató

Dicsérendő dolog, hogy egy hordozó szütyőt is kapunk a fejhallgatóhoz, amit ha összecsukunk, nyugodtan behajíthatjuk azt a táskánkba, hogy akár nyaraláson, akár egy hosszabb úton is velünk legyen. A kiegészítők listáját bővíti a 3.5 milliméteres kábel, ami mellé még egy 6.5 milliméteres, spirálisan tekert kábelt is mellékelnek.

A fejpánt méret állítója fém, a fülpárna rejti a 40 milliméteresre nőtt hangszórókat. Kialakításának köszönhetően könnyedén összecsukható, hogy a mellékelt táskába téve bárhová magunkkal vihessük. Jobboldalon található a mikrofon apró furata, hiszen a fejhallgatóval akár még telefonálni is lehet, mellette a zárral rendelkező 3.5 milliméteres csatlakozó található. Végezetül a hangerőszabályzó és bekapcsológomb hármas zárja a jobboldali sort.

Baloldalra került a 6.5 milliméteres fejhallgató csatlakozó és a microUSB port, amin keresztül feltölthető a OneOdio A70 950mAh kapacitású akkumulátora, amivel akár 25 órán át is használhatjuk vezeték nélküli módban. A mobiltelefonunkhoz akár vezetéken vagy a Bluetooth kapcsolaton keresztül csatlakoztathatjuk.

A OneOdio A70 itt található


Olvastad már a legújabb tesztünket?

Az otthoni mindenes – 4 lemezes QNAP TS-462 teszt

QNAP TS-462 nas header


Tuya kompatibilis időjárás állomás

A kijelzővel ellátott Tuya kompatibilis beltéri egységhez egy kültéri szenzort is kapunk. Az eszközök vezeték nélkül kapcsolódnak egymáshoz, de arra is lehetőség van, hogy kettő, illetve három külső szenzorral vásároljuk meg azt.

A kör alakú belső eszköz egy LCD kijelzőt kapott, ami megjeleníti a lakáson belüli és a kültérre kihelyezett szenzor által mért páratartalmat hőmérsékletet, UV indexet, szélsebességet és légnyomást is. A WiFi kapcsolatnak köszönhetően ezeket az adatokat képes továbbítani a telefonunkra, ha van már otthon Tuya gateway. Illetve riasztást küld, ha tudjuk, hogy épp kint száradnak a ruháink, de közben eleredne az eső. A vezeték nélküli kapcsolat hatótávolsága nyílt terepen 30, míg zárt részen maximálisan 10 méter lehet. A mérés -20 és +60 Celsius fok között lehet, így a téli hidegben és a nyári melegben egyaránt használható. A páratartalmat pedig 0-99% között képes mérni.

Az egy kültéri szenzorral rendelkező időjárásállomás 47.99$-ba kerül

🔹Kupon:BGXIFD695


Xiaomi Mi Dual Mode Silent vezeték nélküli egér

A Xiaomi Mi Dual Mode Wireless Mouse Silent Edition azoknak a felhasználóknak lehet ideális, akik egy halk, de több kapcsolat típust ismerő, az ergonomikus kialakítása miatt hosszú távon is kellemes használatot eredményező egeret választanának, Lehetőségünk van az USB-s dokkolójával és Bluetooth kapcsolaton keresztül is használni. A külső borítás műanyagból készült, de ez szerencsére nem tükörsima, így tapintásra is jobb, mint egy egyenes felület. Fizikai mérete 112.7 X 62.7 X 36.8 milliméter. A pontozott textúrájú oldalán pihenő ujjunk és a tetején rásimuló ujjainknak is kényelmesebb hosszú távon.

A fehér és fekete színekben kapható rágcsáló működéséhez két darab AAA méretű elemre van szükségünk.  A szappantartó forma alsó felén a fix 1300dPi felbontású optikai szenzort, ki/be kapcsoló gombot és az elem fedelet találjuk, ahol az USB vevő bújik meg, amit az egér hasában tárolhatunk, ha nincs szükség a használatára.

Felül a görgő mögött a módválasztó gombbal állíthatjuk Bluetooth (kék) vagy vezeték nélküli USB dokkoló (zöld) üzemmódba. A váltás piszok gyors, a gomb megnyomása után máris azon a kapcsolaton használhatjuk, amit kiválasztottunk.

Xiaomi Mi Dual Mode Silent vezeték nélküli egér


BMAX B1 Plus mini PC

Memória kapacitásához képest viszonylag olcsón szerezhetjük be a BMAX B1 Plus modellt. Ez köszönhető a jó árazásának, hiszen csak 32.000 forintba kerül. A BMAX B1 Plus 12 x 12 x 2.6 centiméteres apró mérete miatt szinte bárhol használható. Az alacsony fogyasztású processzor által nincs szükség hangos ventilátorra sem, hiszen passzív hűtést kapott a kis gép. A két magos, két szálas Intel Celeron N3350 CPU2MB L2 cache memóriával, 1.1GHz-es alap és 2.4GHz-es turbó órajellel rendelkezik, ami 6 wattos TDP értékkel bír.



6GB DDR4 memóriát kapunk, a belső tárhely mérete 64GB-os, amit egy EMMc szolgál ki, azonban szerencsére van M.2 SATA 2280 csatlakozó a gép alján, amivel egy maximálisan 1TB méretű SSD meghajtót is használhatunk. Ez a méret már valószínűleg mindenre elegendő lesz és a sebességével sem lesz probléma. A kis gépet 2 darab USB 3.0 és szintén 2 USB 2.0 csatlakozóval szerelték, mihez így akár még egy külső merevlemezt is csatlakoztathatunk. Egy HDMI kimenetet kapott, így akár monitoron vagy TV-n is dolgozhatunk, de van rajta VGA kimenet is. Ellátták fülhallgató és egy 1000Mbit-es LAN csatlakozóval is, az oldalán pedig egy SD kártyaolvasót is találunk.

Ellátták Bluetooth 4.2 kapcsolattal és támogatja a 2.4 és 5GHz-es WiFi-t is, tehát a gyors internetkapcsolat nem csak a LAN, hanem a vezeték nélküli csatlakozóval is megoldható. A BMAX B1 Plus modell az európai raktárból áfa és vámmentesen 32000 forintért vásárolható meg.

A BMAX B1 Plus mini PC-t itt találod meg

🔹Kupon:7DXCUSD7

További BMAX mini számítógépek

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akciókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Megosztás

Hozzászólás