A színes BlitzWolf BW-CML2 RGB-vel megvilágíthatod a billentyűzetet és a monitor mögött a falat is, hogy munka vagy játék közben is a neked legjobban tetsző fényeket kapd.

A BlitzWolf BW-CML2 terméke egy kis gamer hangulatot kölcsönöz a szobába azon kívül, hogy megvilágítja a billentyűzetet a késő esti munkához. A monitorra szerelve elöl és hátul is találunk rajta fényforrást. De míg az első RGB színben képes világítani, addig az elején lévő fehér fénnyel borítja be a billentyűzetet. Egy másik modellt mi is kipróbáltunk, a tesztjét itt találod meg.

BlitzWolf® BW-CML2 RGB monitor világítás 2Ezeket a fényeket szabályozhatjuk is, hiszen az elülső lámpának változtatható a fényerőssége és a színhőmérséklete is, hogy a nekünk legmegfelelőbb világítást kapjuk. A hátsó RGB fényeket nem kötelező használni, azok ki is kapcsolhatók. Azonban manuálisan 7 különböző színt állíthatunk be vagy hagyhatjuk a színátmenetes üzemmódon is. Az energiaellátásáért egyetlen USB port felel, így laptopról, számítógépről, de a legtöbb monitor USB portjáról is üzemeltethető. A kedvezmény kóddal a lámpa 18$-ba kerül.

BlitzWolf BW-CML2 RGB monitor világítás

🔹Kupon:BGXIFD616

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akciókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Megosztás

Hozzászólás