A KODAK OTG K273 USB 3.2 pendrive különlegessége, hogy normál USB-A és USB-C porttal is ellátták. A dupla csatlakozónak köszönhetően akár a legújabb Apple laptopokkal is használhatók különböző átalakítók nélkül, amit aztán a normál USB porttal szerelt számítógépen is visszaolvashatunk.

A KODAK OTG K273 USB 3.2 OTG-re is képes, jelenleg a 128GB-os változat az ajánlott, ami csak 3800 forintba kerül a cikk írásának pillanatában, de választható 64 és 256GB-os kiszerelésben is. A fém ház védi a külső behatásoktól, a külső tokban pedig 360 fokban forgatható a belső, csatlakozókkal szerelt rész. Így míg az egyik oldalt használjuk, a másik védve van az alumínium háznak köszönhetően, ami röntgen, mágnesesség tűrő és cseppálló kivitelt kapott.



Az OTG funkciónak köszönhetően nem csak PC-vel, hanem még mobiltelefonnal vagy akár az újabb iPad Pro modellekkel is használható.

A 128GB-os modell 3800 forintba kerül

512GB-os KODAK X200 külső SSD 14 ezer forintért

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akciókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Megosztás

Hozzászólás