A BlitzWolf® BW-SLT1 lámpája nem csak egy monitorra szerelhető LED fényforrás, ami megvilágítja a billentyűzetet. Hanem egy olyan eszköz, amivel a sötétben is könnyebb a munka és a monitor mögötti falrészt is fénnyel színezi be, hogy ne csak a kijelzőből közvetlenül érkezzen a fény.

A jól ismert BlitzWolf dobozban szépen el voltak helyezve az alkatrészek, amihez egy 1.5 méter hosszúságú USB-C végű vezetéket kapunk, amiről elláthatjuk energiával a lámpánkat. 5V/1A elég neki, így akár a BlitzWolf elosztójával is meghajtható, amit már USB porttal is felszereltek, így nincs szükség külön adapterre.

BlitzWolf BW-SLT1_-5

BlitzWolf BW-SLT1_-4BlitzWolf BW-SLT1_-2

Maga a lámpa fémből készült és fogásra is minőségi darabnak bizonyult, aminek két oldalán egy-egy érintésérzékeny gombot kapunk. A tartókonzol súlyos darab, hiszen ez tartja meg a lámpát a monitorra illesztve. A konzol elülső részén egy kis karommal ráakaszthatjuk azt a monitor tetejére, szerencsére a vékony kávás LG monitoromnál sem lóg be a képbe. A megjelenítő hátuljára csak rá kell engedni a súllyal ellátott részt és a húzóerőnek és a rugós mechanizmusnak köszönhetően rászorítja magát a házra.

BlitzWolf BW-SLT1_-6

A  konzolba illesztett lámpának a dőlésszögét kismértékben be is beállíthatjuk, de ilyenkor oda kell figyelni, hogy nem csak az elülső, hanem a hátsó LED sor is el fog mozdulni. Nem csak egy 3 színben világítani képes elülső világítást, hanem hátsó, fal megvilágítást is kapunk. Ami jó dolog, hogy nem csak közvetlenül a monitor szórja ránk a fényt, hanem a környezete is kap egy kis világosságot, ezáltal kevésbé fárasztja a szemet az esti, számítógép előtt töltött munka alkalmával.

BlitzWolf BW-SLT1_-7

Elöl és hátul is 3000, 4500 és 6500K színhőmérsékletet választhatunk, ha megérintjük a lámpa jobb oldalát, negyedik érintésre pedig lekapcsolhatjuk azt. Természetesen 5-100%-os fényerősséget is választhatunk dimmelve, azaz szép lágyan módosíthatjuk a fényerősséget, amihez szintén a jobboldali érintésérzékeny gombot kell használnunk.

BlitzWolf BW-SLT1_-13

A hátsó, fal világítás is hasonlóképp működik, itt is a három színhőmérsékletből és szabályozható fényerősséggel kombózhatunk a baloldali érintésérzékeny gombnak köszönhetően. Ennek hála pedig a hátsó és első világítás szín és fényerősség is különbözhet.

monitor lámpa

A BlitzWolf® BW-SLT1 monitor lámpa elülső világítása jól jön, ha a billentyűzetet szeretnénk megvilágítani, azonban hosszú távon valóban nem fárad a szemünk, ha a monitor mögötti világítást is felkapcsoljuk, mert így nem csak a kijelző zúdítja ránk a fényáradatot.

Minőségre egy rossz szavunk sem lehet. Korábban már kerestem hasonló terméket, amivel nem feltétlenül kell lámpát kapcsoljak a szobában, elég egy apróbb fényforrás. Egyetlen hibája a terméknek, hogy a nagy érdeklődés miatt egyelőre hiánycikk, azonban a BlitzWolf-nak más modellje is elérhető szerencsére, így nézzétek nektek melyik tetszik és arra csapjatok le.

Számtalan más monitor világítást találtok ezen a helyen

 

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

 

BaNGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

FONTOS, HISZEN ÍGY MŰKÖDHETÜNK TOVÁBB…

Telepítsd az asztali Chrome böngésződ alá a plugit és támogass minket úgy, hogy ehhez semmi egyebet nem kell tenned, csak vásárláshoz nem a mobiltelefonodról, hanem a PC-ről vásárolsz. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat. Amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek.

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on.

Megosztás

Hozzászólás