A MoesHouse Multi-mode Smart Gateway azokat a Zigbee 3.0 kompatibilis eszközöket fűzi össze, amiket az okos otthonunkban használhatunk.

Az okosotthonokhoz egyre többet használt gateway-ek, azaz átjárók, amik az eszközeinket fűzik össze, nagy népszerűségnek örvendenek. A Moeshouse megoldása WiFi és Bluetooth kapcsolaton keresztül is kommunikál és csak 7000 forintba kerül, hogy minden kompatibilis eszközünket egy alkalmazásból érhessünk el.



Tuya Smart App és Amazon Alexa, illetve Google Home kompatibilitással is rendelkezik, aminek köszönhetően hangutasítást használva is kiadható a parancs egy adott eszköznek a gateway-en keresztül.

A Bluetooth modullal összekapcsolhatók a kis energiaigényű kiegészítők, mint például a BlitzWolf BW-SHP13 Zigbee okoskonnektor és fogyasztásmérő. A WiFi-vel pedig a routeren keresztül nem csak otthonról, de távolról is elérhetővé válnak a lakás kiegészítőinek vezérlése. Ehhez pedig remek áron van a limitált ideig kuponnal csökkentett, 7000 forintos Moeshouse gateway.

Moeshouse Multi-mode WiFi Bluetooth ZigBee3.0 Gateway

🔹Kupon:BGXIFD617

Egyéb okos otthon kiegészítők

 

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akciókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Megosztás

Hozzászólás