A Proscenic V10 Floobot a viszonylag fiatal gyártó terméke, amely brandet 1996-ban alapítottak. Már idehaza is találkozhattatok a termékeikkel és mi is jó pár modelljüket teszteltük már.

Az újfajta, a porszívó tetején található forgó lézer helyett már NeuVis LiDAR szenzorral szerelték, ami a porszívó elején kapott helyet. Így a gép alacsonyabb lett, mint a forgó szenzoros társai, például a Roborock S7, így több helyre befér. Tulajdonságait tekintve egy erős ellenfelet kapnak a drágább lakástisztító robotok és ugyanúgy megtekinthető a telefonos alkalmazásban a lakás rajza a szenzoros letapogatásnak köszönhetően, amivel precízebb takarításra és navigálásra képes.

NeuVis LiDAR

A NeuVis LiDAR érzékelő pontosan feltérképezi otthonunkat. Szerkeszthető térképet generál a no-go és no-mop zónák beállításához. A porszívó feltölti magát és onnan folytatja a takarítást, ahol abbahagyta. A takarítás végeztével pedig visszaáll a dokkolóra, hogy feltöltse az akkumulátorát. A telefonos alkalmazásból igény szerint választhatunk ki egy szobát vagy területet is, amelyet ki kell takarítania. A többszintes funkció akár 5 elmentett térképet is támogat a hatékony navigáció érdekében a többszintes otthonokban, újra térképezés nélkül. Testreszabható, hogy a takarítási rutinokat szoba és terület szerint ütemezze. Az alkalmazás nyomon követi a V10 Floobot által végzett tisztítási időt és a megtisztított területeket is.




Az integrált LiDAR kialakítás által nincs lézeres kiemelkedés a tetején. Az okos szőnyegfelismerés automatikusan megnöveli a szívóerőt az alaposabb szőnyegtisztítás érdekében és nem engedi felmenni a robotporszívót, ha a felmosás funkció is aktiválva van, hogy ne vizezze azt össze. Összesen 28 érzékelővel van szerelve, a szőnyegérzékelő mellett a padlókövető érzékelők lehetővé teszik a padló hatékony tisztítását a sarkokban is. Az ütközésgátlók észlelik a tárgyakat és elkerülik az ütközést, míg az alsó szenzorok távol tartják a porszívót a lépcsőtől és megakadályozzák annak leesését.

A 3000Pa szívóerő átlagosnak mondható, de annyira kis helyre sikerült összezsúfolni minden extrát a Proscenic mérnökeinek, hogy egy helyen megfér a por és a víztartály is. Így nem kell külön cserélgetni a fejeket, ha porszívózás után felmosni is szeretnék. A Roborock S7-ből ismert vibrációs funkciót is megkapta a felmosó rész, így nem csak áttörli a padlót, hanem a szónikus rezgésnek köszönhetően egyetlen perc alatt 3000 sikáló mozgásra képes, hogy az odaragadt szennyeződésekkel is elbánjon.

Energiafelhasználás szempontjából is sokat fejlődött, hiszen a 2600mAh kapacitású akkumulátora két óra folyamatos takarításra elegendő Természetesen erre is van kupon kódunk, amit a versenytárak tulajdonságaival összevetve remek áron érhető el, természetesen európai raktárból 258$-ért.

Proscenic V10 Floobot robotporszívó felmosó funkcióval

Kupon:BG589b2e

 

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akciókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Megosztás

Hozzászólás