A Baseus Tungsten Gold különlegessége, hogy 240W teljesítmény is átvihető rajta, akár 3 méteres távolságon is. Ennek köszönhetően elegendő hosszúsággal rendelkezik egy laptop ágyban való használatához is.

Az 1, 2, 3 méteres változatban megvásárolható USB-C/USB-C végű kábelt erőssé teszi a harisnyázott külső borítás és a nyak részénél esetlegesen fellépő kábeltörés elkerülése érdekében biztosított gumiborítás.

A PD3.1 kábel természetesen adatátvitelre is használható és maximum 240W 48V/5A-t képes átvinni, amit fogyasztástól függően valós időben megjelenít. Az USB-C csatlakozás univerzalitása miatt mobiltelefonhoz, táblagéphez, fülhallgatóhoz, de USB-C töltést támogató monitorhoz és laptophoz is használható. Az 1 méteres jelenleg 11.49$-ba, de szerencsére valami miatt a 3 méteres is ennyibe kerül, így ez a hosszabb modell jobban megéri.

Baseus Tungsten Gold 240W USB-C kábel

Akár már 8K@60Hz-es vagy dual 4K@60Hz-es videó adatfolyam is továbbítható ezen az USB-C kábelen, ami szintén 240 wattos töltést támogat

 

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akciókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Megosztás

Hozzászólás