Elhoztuk azt a válogatást, amiben az áprilisi hónapban a legtöbbek által keresett BlitzWolf termékek voltak.

BlitzWolf BW-TH12 SSD-vel bővíthető USB HUB

BlitzWolf BW-TH12

Az USB-C porton keresztül csatlakoztatható BlitzWolf BW-TH12 elosztóval nem csak több portot kapunk, ha laptohoz használjuk, de minden fontos csatlakozó közel és egy helyen lesz, ha asztali PC-hez vásárolnánk. A beszerelhető SSD meghajtónak köszönhetően pedig nagyobb tárhellyel is rendelkezhetünk.

BlitzWolf BW-TH12 3

A BlitzWolf BW-TH12 M.2 SATA SSD meghajtók fogadására képes, maximálisan 2TB kapacitásig. Számos csatlakozót kapunk általa, így ellátták:

 • 2 HDMI csatlakozóval, amivel a legnagyobb felbontás 3840×2160,
 • 36W(12V/3A) adapter,
 • 4 darab USB 3.0 port,
 • 3 darab USB-C port,
 • Gigabit LAN csatlakozó,
 • 3.5 milliméteres jack csatlakozó,

BlitzWolf BW-TH12 1

A BlitzWolf BW-TH12 a kuponnal 86.99$-ba kerül

🔹Kupon:BG62e82e

További elosztók


BlitzWolf BW-TH13 SSD-vel bővíthető USB HUB

BlitzWolf BW-TH13 2BlitzWolf BW-TH13 1

USB Type-C porton keresztül kapcsolódhatunk az elosztóhoz, amibe egy M.2 SSD meghajtót is belerakhatunk. Két változat készül belőle, DP és VGA kimenettel, a különféle csatlakozók száma azonban azonos a két modell esetében.

BlitzWolf BW-TH13 3A BlitzWolf BW-TH13 HUB-on kapunk:

 • M.2 SATA3.0 csatlakozót,
 • 2xUSB 2.0,
 • 2xUSB3.0 portot,
 • DP/VGA kimenetet és 3 HDMI portot,
 • Gigabites LAN,
 • USB-C PD3.0,
 • 3xUSB-C portot adatátvitelhez,
 • 3.5mm fülhallgató csatlakozót,
 • microSD és SD kártyaolvasót

A BlitzWolf BW-TH13 USB HUB a kuponnal 93.99$-ba kerül

🔹Kupon:BG73b9d1

Itt megtalálható a gyártó kisebb elosztóit is


BlitzWolf BW-VP14 1080p projektor

BlitzWolf®BW-VP14 2

A gyártó által ígért 6000 Lumen fényerő jól hangzik. A trapézkorrekció ±15° fokban állítható, a zoom kimaradt, de meghagyták az elengedhetetlen fókusz állítást, amellyel az 1.35 illetve maximum 5 méteres távolságból is éles képet kapunk. Ennek megfelelően 45 és 200 col, azaz maximum 508 centiméter átlójú képet is kivetíthetünk a falra.

Két HDMI csatlakozóval is felszerelték, illetve kapott USB portot is, amin keresztül egy pendrive vagy külső merevlemez/SSD meghajtóról is közvetlenül lejátszatjuk a filmeket, képeket vagy zenéket és 5 watt teljesítményű hangszóróval is ellátták.

A 2.4Ghz-es wifinek köszönhetően akár a mobiltelefonunk képét is tükrözhetjük a projektorra, így szinte minden eszközünkről lejátszhatjuk a kedvenc filmjeinket vagy megtarthatjuk a prezentációinkat.

Az 1920×1080 pixeles felbontás mellett 2000:1 kontrasztarányt is kapunk, így egy megfizethető árú, otthoni mozizásra alkalmas belépőszintű készüléket kapunk. Az európai szabványú csatlakozóval ellátott BlitzWolf BW-VP14 projektor a kedvezmény kóddal még olcsóbb, 268.99$-ba kerül.

BlitzWolf BW-VP14 FullHD projektor

🔹Kupon:BG589b2e


BlitzWolf BW-HP5 fejhallgató aktív zajszűréssel

A BlitzWolf BW-HP5 fejhallgató remek választás, ha olcsón kellene egy vezeték nélkül használható fejhallgató, ami Bluetooth kapcsolaton csatlakozik a mobiltelefonhoz és más eszközhöz és még aktív zajszűréssel is el van látva.

A BW-HP0 is jól sikerült, most pedig megjelent a széria újabb tagja, ami nagy űrt töltött be a fejhallgatók piacán. A remek árú fülhallgatók mellett végre egy fejhallgatót is készített a gyártó. Driverből minden oldalon kettő található, amik 40 és 20 milliméteresek. A nyomógombos vezérlést érintésérzékeny felület váltotta fel. Egy új termék esetében szinte alapkövetelmény, hogy a legújabb, de visszafelé is kompatibilis Bluetooth 5.0 kapcsolatot használja, amit meg is lépett a BlitzWolf.Támogatja a HSP/HFP/A2DP/AVRCP profilokat, jócskán megnövelték az akkumulátorának méretét, így már 1000mAh kapacitással rendelkezik. Ezáltal pedig 2.5 óra töltéssel akár 75 óra zenelejátszás vagy beszélgetés is kihozható belőle egy feltöltéssel, aktív zajszűrés (ANC) használatával pedig akár 50 óra is. Emellett, hogy kizárja a zajokat, egyszerre két eszközhöz is csatlakoztatható, hogy könnyebb legyen a váltás, ha használni szeretnénk.

Hiába újdonság most a BlitzWolf BW-HP5 fejhallgató, még sem kerül túlságosan sokba, hiszen az előrendelői akcióban 53.99$-ba kerül (CZ) európai raktárból.

A BlitzWolf BW-HP5 fejhallgatót itt találod meg

🔹Kupon:BG25d742


BlitzWolf BW-S25 75 wattos töltőállomás

A BlitzWolf töltőállomásához egyszerre akár 6 eszköz is csatlakoztatható. Európai szabványú kábellel is rendelhető, így nem lesz szükség hozzá külön átalakítóra. Egy USB portja maximum 60W teljesítmény leadására képes, másik két kimenete pedig 10 wattra. A töltőállomás támogatja a PD3.0/PPS/PD2.0/QC3.0/QC2.0/AFC/FCP és SCP/FCP/QC3.0/QC2.0/Apple 2.4A protokollokat is.

Három darab USB-C porttal is fel lett szerelve, amelyek mindegyike tudja a 75 watt teljesítmény leadást. Természtesen egyszerre több port, akár az összes is használható, de ilyenkor maximum 75 watt teljesítményt tud leadni. A BlitzWolf terméke a kuponnal európai raktárból 33$-ba kerül!

Az új BlitzWolf BW-S25 75W töltőt itt találod meg

🔹Kupon:BGRA458


BlitzWolf BW-SHP13 Zigbee 3.0 fogyasztás mérő okos aljzat

BW-SHP13 12A BlitzWolf® BW-SHP13-at nem csak arra használhatjuk, hogy normál 220V-os aljzatunk, hanem WiFi-n keresztül is ki/be kapcsolhatjuk. Ennek köszönhetően csak akkor adhatunk áramot a rákötött eszközre, amikor mi szeretnénk.

BW-SHP13 1A legjobb dolog, hogy képes fogyasztás mérésre is. Ezáltal ha rákötjük a hűtőszekrényt, a mikrohullámú sütőt vagy akár a TV-t. Akkor meg tudjuk nézni, hogy mennyi áramot fogyasztanak a különféle eszközeink. A WiFi kapcsolat nem csak arra használható, hogy a telefonunkról ki be kapcsolhassuk a csatlakozóit, hanem a mobilunkra feltelepíthető alkalmazással a telefonunk kijelzi a rákötött fogyasztó energiaigényt.

BW-SHP13 12

Az aljzat kompatibilis az Amazon Alexa, Google Assistant, BlitzWolf Tuya platformokkal is. Maximum 16A teljesítményű fogyasztót köthetünk rá és ezzel a gateway-el is könnyedén tud kommunikálni.

BlitzWolf BW-SHP13 Zigbee 3.0 okos aljzat


BlitzWolf BW-LB1 hangulatvilágítás

A BlitzWolf BW-LB1 egy impozáns világítás szett, ami két oszlop lámpából áll. Ezek színe, színhőmérséklete is variálható és RGB fényre is képes, akár az előre beállított módokból vagy az épp játszott zene ritmusára. A két darabból álló csomag lámpái 25 centiméter magasságúak és csupán 11 wattot fogyasztanak. Jár mellé két asztali tartókonzol, két függőleges konzol is, amivel akár a TV hátuljára is felerősíthetők egy kis hangulatvilágítást teremtve.

A 16 millió színben világítani képes lámpa kontrollere mikrofont is tartalmaz, így a játszott zene ritmusára képes a fényjátékra, amiből 18 lehetőség adott. 142 dinamikusan változó és 9 klasszikus fénymóddal rendelkezik, amit időzítővel is elláttak az automatikus kikapcsoláshoz.

A BlitzWolf BW-LB1 a kuponnal 41$-ba kerül

🔹Kupon:BG589b2e


BlitzWolf BW-PG4 100000mAh töltőállomás

Aki idehaza szeretné beszerezni a terméket, azoknak van egy jó hírünk, EU szabványú töltőcsatlakozóval érkezik. A szállítás csehországi raktárból történik, így rövid szállítási idővel, többletköltségek nélkül rendelhető meg és ebből a raktárból még a szállítás is ingyenes.

A nagy energiatároláshoz nagy és sok cellára van szükség, így a BlitzWolf töltőállomása nem kevesebb, mint 4 kilogrammot nyom. A könnyebb mozgatás érdekében szerencsére egy füllel is ellátták. Csatlakozó fronton nem lehet rá panaszunk, az alábbiakkal szerelték fel:

 • 1 x QC3.0(18W),
 • 2 x USB kimenet 5V/2.4A Max.,
 • 1 x Type-C PD(60W),
 • 1 x DC 12V kimenet, Max 10A,
 • 2 x AC kimenet: 220-240V, 50Hz, 300W

Ezen kívül ellátták egy 10W teljesítményű hangszóróval is, ha magunkkal vinnék egy hosszabb táborozásra, akkor ne csak energiát tudjuk kivenni belőle, de zenét is hallgathassunk és a beépített lámpának köszönhetően világíthassunk is vele. A BlitzWolf-tól megszokott módon ellátták túltöltés, túláram, rövidzárlat és túlmelegedés elleni védelemmel is. A BlitzWolf BW-PG2 329.99$ helyett 303$-ba kerül a kedvezmény kóddal, amit a lengyelországi raktárból áfa és vámmentes szállítással küldenek!

A BlitzWolf BW-PG4 töltőállomás itt található meg

🔹Kupon:BGMARCHSALE


100 wattos BlitzWolf BW-WA3 EU raktárból

BW-WA3 1

Az IPX5 védettséggel rendelkező masszív házba épített hangszórót Bluetooth kapcsolattal látták el, kapott AUX bemenetet USB csatlakozót és memóriakártya foglalatot, hogy a zenéket különböző hordozókról is lejátszhassuk.Az oldalsó hangszóró gyűrűk RGB színekben képesek világítani a zene ritmusára, a szabványos ¼”-es menetnek hála pedig akár egy állványra is felszerelhetjük. TWS móddal is ellátták, így két eszközt összepárosítva sztereó hangzást érhetünk el.

A mikrofonnal is ellátott BlitzWolf BW-WA3 kezeli a A2DP.AVRCP.HSP profilokat, az 5000mAh kapacitású akkumulátorával 12 óra zenelejátszási időt biztosít 50%-os hangerő mellett, a nagy hangerőről pedig a 100 wattos teljesítmény gondoskodik, amihez equalizert is kapunk.

A BlitzWolf BW-WA3 hangszórót a kuponnal 63$-ba kerül európai raktárból

🔹Kupon:BGd9904a


BlitzWolf BW-CML2 RGB monitor világítás

A BW terméke egy kis gamer hangulatot kölcsönöz a szobába. A monitorra szerelve elöl és hátul is találunk rajta fényforrást. De míg az első RGB színben képes világítani, addig az elején lévő fehér fénnyel borítja be a billentyűzetet.

BlitzWolf® BW-CML2 RGB monitor világítás 2

Ezt a fényt szabályozhatjuk is, hiszen változtatható a fényerőssége és a színhőmérséklete is, hogy a nekünk lehető legjobb fényt kapjuk. A lámpa 24$-ba kerül a kuponnal.

BlitzWolf BW-CML2 RGB monitor világítás

🔹Kupon:BGc09250

 

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akciókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Megosztás

Hozzászólás