A Baseus Blade 100W nevéből adódóan vékony kialakítással és a hordozható power bankoknál nem megszokott 100 wattos töltőteljesítménnyel rendelkezik.

Nagy töltésleadási teljesítményével a legnagyobb fogyasztású eszközöket is képes táplálni, így például a laptopokat, a tableteket, az okostelefonokat és az akciókamerákat elláthatjuk energiával.

A Blade 100W külső akkumulátor a modern kialakítású és vékony dizájnjával lehet vonzó azok számára, akik egy letisztult megjelenésű, ám tudásában a Baseus-tól megszokott minőséget biztosítják. A fekete, 162x143x18 milliméteres ház belső elektronikájához magában foglalja azt az intelligens áramkört, ami a túltöltés, túlfeszültség, magas hőmérséklet, rövidzárlat és még számos más biztonsági mechanizmust tartalmaz.

A front részén található LED-kijelző értesítést ad az akkumulátorának kapacitásáról, a töltés V és A értékéről és a várható teljes feltöltés idejéről. Az akkumulátorban található 20000 mAh-s lítium-polimer akkumulátor képes a hosszú órákig tartó töltésre, így akár egy teljes munkanapra elegendő energia biztosítható minden mobil eszközünknek, legyen az telefon, laptop, táblagép vagy fülhallgató. Az akkumulátor 2 db USB-A kimenettel és 2 db USB-C kimenettel rendelkezik.





Az akkumulátort 65 watt teljesítménnyel lehet feltölteni az USB-C portján keresztül: Type-C1/C2 Input: 5V=3A, 9V=3A, 12V=3A, 15V=3A, 20V=3.25A




Kimeneteinek köszönhetően használható USB-A vagy USB-C port is, amin maximum 60 wattot, de két csatlakozót egyszerre használva 95 wattot is képes leadni:



  • Type-C1/C2 Kimenet: 5V=3A, 9V=3A, 12V=3A, 15V=3A, 20V=5A
  • USB1/USB2 Kimenet: 4.5V=5A(SCP), 5V=4.5A(SCP), 5V=3A, 9V=3A, 12V=2.5A
  • Type-C1+Type-C2 Kimenet: 65W+30W
  • Type-C1/Type-C2+USB1/USB2 Kimenet: 65W+30W

A Baseus Blade 100W külső akkumulátor egy nagy töltésleadással rendelkező energiaforrás, amely kiválóan alkalmas azok számára, akik hosszabb ideig szeretnék használni az eszközeiket, és biztonságosan szeretnék energiával ellátni azokat anélkül, hogy hálózati csatlakozóra lenne szükségük.

Baseus Blade 100W külső akkumulátor

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akciókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Megosztás

Hozzászólás