A Huawei Watch Buds mintájára készült Bakeey X7 okosóra, amely a nagy kínai gyártó megoldásához hasonlóan egy felnyitható kijelző mögött egy pár vezeték nélküli fülhallgatót rejtett el.

Az 1.32 colos kör alakú kijelző 360×360 pixel felbontású. Felnyitható, ami alatt a fülhallgatók találhatók meg. Még így sem lett túlságosan vastag, hogy az óralap alatt helyezkednek egy a fülesek, hiszen az óra 13 milliméteres magassággal rendelkezik.




Az X7 a nagyfelbontású érintőkijelzővel könnyen kezelhető. Számos funkciója közé tartozik a lépésszámláló, a pulzusmérő, a vérnyomásmérő, az alváskövető, a kalóriaszámláló, az üzenetek és hívások értesítése, valamint a távoli kamera vezérlése. Az óra emellett képes a zenelejátszásra és időjárás alkalmazással is ellátták.

A Bakeey X7 kompatibilis az Android és az iOS operációs rendszerekkel is, és könnyen csatlakoztatható a mobiltelefonokhoz a Bluetooth technológia segítségével. Az óra akkumulátora akár 8-12 napig is bírja, ami a fülhallgatók töltésétől függően változhat, hiszen az óra tölti fel azokat is.

A strapabíró, karcálló és vízálló kialakítása garantálja, hogy az eszköz hosszú ideig szolgálja a felhasználókat, és számos környezetben használható. Az óra könnyű, mégis erős kialakítása ideális azok számára, akik aktív életmódot élnek, és akiknek szükségük van egy olyan eszközre, amely képes követni őket az élet minden területén.

A gumiharanggal rendelkező fülhallgatók nem csak könnyűek, de a könnyebb vezérléshez érintésérzékeny felülettel látták el őket. A Bakeey X7 okosóra egybe épített fülhallgatóval egy ritkaságszámba menő eszköz, ami a Huawei megoldását próbálja nyújtani más elgondolással, alacsonyabb, 60$-os áron.

Bakeey X7 okosóra

 

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akciókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Megosztás

Hozzászólás