A BlitzWolf BW-V3 egy igazán kisméretű projektor, ami csak 1 kilogrammot nyom a mérlegen, 250 ANSI Lumen ledje pedig HD-ban képes megjeleníteni a kivetített képet.

A kicsi, 16.5×12.8×6.6 centiméter méretű eszköz tökéletesen alkalmas otthoni hobbi filmnézéshez, de specifikációi alapján inkább a gyerekszobában a helye. A projektor számos funkcióval rendelkezik, amelyek lehetővé teszik, hogy könnyedén élvezhessük kedvenc filmjeinket, sorozatainkat vagy akár játékainkat.

A készülék kompakt mérete miatt könnyedén elhelyezhető bármilyen szobában, és akár a hátizsákunkban is magunkkal vihetjük. A BlitzWolf BW-V3 projektor felbontása 1280 x 720 képpont, így a képeket és videókat HD-ban élvezhetjük. A projektor 250 ANSI lumen fényerőt biztosít, ami 1.5-3 méter távolságból képes kivetíteni az adott képet a falra vagy vászonra.

A projektor kompatibilis számos különböző eszközzel, így egyszerűen csatlakoztatható a laptopunkhoz vagy a játékkonzolunkhoz is. A projektor el lett látva USB, HDMI és AV csatlakozóval is, a WiFi móddal vezeték nélkül, könnyedén csatlakoztathatjuk hozzá a különböző eszközeinket.

A BlitzWolf BW-V3 projektor egy alsókategóriás modell, ehhez mérten az ára sem magas, hiszen 97$-ba, azaz körülbelül 37.000 forintba kerül.

BlitzWolf BW-V3 projektor

 

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akicókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Megosztás

Hozzászólás