A vezeték nélküli töltési technológia robbanásszerű növekedése révén egyre több olyan eszköz kerül a piacra, amelyek képesek Qi technológiával történő vezeték nélküli töltésre. Az egérpadok sem maradtak ki ebből a fejlődésből. A Qi töltésre alkalmas egérpadok egyre, mivel kényelmesek, praktikusak és hatékony megoldást nyújtanak a töltésre.

Az egérpadon található vezeték nélküli töltő felület 5, 7.5, 10 és 15 wattos teljesítményre képes, így gyorsan és hatékonyan tölti az összes Qi-kompatibilis eszközünket, beleértve a telefonokat, fülhallgatókat és az egereket is.

Az egérpad mérete 800 mm x 300 mm x 4 mm, így könnyedén elfér az íróasztalon és kényelmesen használható telefon töltés közben is. Az egérpad alja csúszásmentes anyagból készült, amely biztosítja, hogy az stabilan maradjon a helyén, amikor használjuk. A felülete sima vízálló, így tartósabb és könnyen tisztán tartható.

Az egérpadnak csak egy töltőadapterre van szüksége, hogy használabtba vehessük az RGB fényeket és a telefon töltés funkciót. Így az íróasztal letisztult lesz, hogy nincs plusz telefon töltő rajta és rendet is tarthatunk általa.

A 80 centiméter széles egérpad 27$-ba kerül

 

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akicókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Megosztás

Hozzászólás