A Liectroux XR500 egy új modell a gyártótól, ami porszívózást, padló feltörlést, LDS+SLAM terep letapogató szenzort és mobiltelefonos alkalmazást is kínál.

LDS+SLAM, azaz lézeres letapogató szenzorral szerelték fel, hogy könnyen tudjon tájékozódni a lakásban és felismerje a tereptárgyakat és akadályokat. A 5000Pa szívóereje mellé 3000mAh kapacitású akkumulátora segíti, hogy sokáig képes takarítani.

Nem csak felporszívóz, hanem a padlót is fel tudja törölni. Takarítás végeztével a dokkolóra áll vissza, hogy feltöltse az akkumulátorát. 600 milliliter kapacitású portartályába a felszívott piszkot, szintén 350 milliliteres víztartályába pedig a feltörlésre alkalmas folyadékot tárolja, hogy az alján található felmosó moppal feltörölje a padlót.

A por és víztartály két külön kiegészítő, így porszívózás után át kell tenni a folyadékkal telit. A Liectroux XR500 okos robotporszívó természetesen európai raktárból rendelhető meg, 110 ezer forintos áron. Ez talán kicsit magas, de erre itt van a Liectroux ZK901 modell, ami hasonló tudású, de csak 75.000 forintba kerül.

Liectroux XR500 okos robotporszívó felmosó funkcióval

Rövid ideig pedig ugyan kisebb portartállyal, de ugyanúgy LDS szenzorral 75.000 forintba kerül a kuponnal, az EU raktáras Liectroux ZK901 okos robotporszívó felmosó funkcióval

🔹Kupon : 6PUZK901

 

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akicókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Megosztás

Hozzászólás