Most is itt vagyunk a friss heti szemezgetővel, amiben megannyi újdonságot szedtünk össze nektek. Okos TV, elektromos csavarhúzó, táblagép és sok minden más is!

Xiaomi Mijia Electric Screwdriver

A Xiaomi elektromos csavarhúzó működik manuális módban is, így egy-egy erősebb tekerést kézzel is megoldhatunk. A fehér színű, Xiaomi-tól megszokott doboz nem tartalmaz bit fejeket tartalmaz, amiből a legelterjedtebb típusokból kapunk 2 darabot, de bármilyen fejet használhatunk hozzá.

Az USB-C portról feltölthető akkumulátor 850mAh kapacitással rendelkezik, fordulata 200rpm, így jobbra és balra tekerés is megoldható vele. Árát tekintve 7500 forintba kerül, ami nem sok egy elektromos csavarhúzóért.

Xiaomi Mijia Electric Screwdriver

Olcsó ergonomikus vezeték nélküli kontroller

PC-hez, Nintendo Switch-hez és Androidos eszközökhöz is használható a több színben kapható vezérlő, ami Bluetooth kapcsolaton keresztül képes csatlakozni. Az USB-C csatlakozóján tölthető fel az 500mAh kapacitású akkumulátora. Analóg karral és D-pad is van rajta, így szinte minden funkció elérhető róla.

Olcsó ergonomikus vezeték nélküli kontroller


Az olcsó, csak 10 ezer forintba kerülő mini játékkonzol, amit a TV HDMI portjához kell csatlakoztatni, két vezeték nélküli kontrollert adnak mellé és 10000 előre telepített játékprogram található meg rajta, hogy többek között a GameBoy és Playstation 1 játékokat is újra játszhasd.

MAME/FC/GB/GBA/GBC/MD/SFC/PS1/ATARI2600/ATARI7800 emulátort futtat, így ezekkel a már meglévő vagy letölthető ROM-okat lehet futtatni a mini konzolon. A kis játékgép mellé áramellátáshoz szükséges microUSB végű kábel és HDMI hosszabbító kábelt mellékelnek. Kiegészítőként még két kontroller is jár a csomaghoz, amik ceruzaelemmel működnek és vezeték nélküli kapcsolaton keresztük kommunikálnak a konzollal.

A játékkonzolt itt találod meg

Hasonló termékeket itt találsz


MECO ELE 2K webkamera

A MECO ELE 2K webkamera táblagéphez, laptophoz, de még asztali géphez is használható, így azon az eszközön is folyhat videótelefonálás, aminél eddig nem volt megoldható. A kedvezmény kóddal szerencsére csak 6 ezer forintba kerül, maximum 2K 2560*1440P felbontásra képes 30fps-sel és autofókusszal is fel lett szerelve a 110 fokos látószöggel szerelt webkamera.

Mikrofonnal is ellátták a 1.5 méteres USB kábellel ellátott eszközt, ami elhúzható reteszeket is kapott, hogy fizikailag is lefedhető legyen a kamera lencséje.

MECO ELE 2K webkamera

🔹Kupon : BGXIFD373


A Blackview Tab 15 az olcsóbb táblagép WideVine L1 támogatással

A Blackview Tab 15 remekül néz ki és két változatban választható szürke és kék színekben. A vékony, 7.3 milliméteres ház 8280mAh kapacitású akkumulátort rejt, a 10.5 colos IPS kijelzője pedig a FullHD felbontást is túlszárnyalja a 1920 x 1200 pixeles képpont-sűrűségével.

Sem memória sem tárhely fronton nem lehet panaszunk, hiszen a 128 gigabájtos tárhely mellé 8GB memóriát tettek, hogy még évek múlva se legyen kevés ez a mennyiség, de meghagyták a microSD memóriakártyás bővítés lehetőségét is és mellé nano SIM is berakható. A 8 magos UNISOC Tiger T610 A55 processzor maximálisan 1.8GHz-es órajelre képes és kellő sebességet ad a mindennapokban, ami az AnTuTu benchmarkban 223.000 körüli pontszámra képes. A Widevine L1 támogatásnak köszönhetően a streamelt tartalmak, mint például az HBO Max is 1080p-ben jelenhetnek meg.

Van 4G támogatás is, hiszen SIM kártyát is behelyezhetünk a vékony fém házba és van GPS/Glonass/Galileo is, hogy az autóban egy szórakoztató központként és méretes navigációként is használhassuk. USB Type-C portot kapunk, de van 3.5 milliméteres fülhallgató csatlakozó is, a hangokért négy hangszóró felel és van 2.4/5GHz-es WiFi és Bluetooth 5.0 is.

Előlapján 8, a hátlapon 13 megapixeles kamera található. OTG képes és billentyűzet, illetve egér is csatlakoztatható hozzá. A Blackview Tab 15 külsőre remekül néz ki, a hardveres felhozatal pedig minden munkára vagy tartalomfogyasztásra elegendő. A kupon kóddal 194$-ba kerül európai raktárból.

Blackview Tab 15

🔹Kupon : 7DNNAKCJ


Xiaomi Mi TV 4S 4K TV 95 ezer forintért EU raktárból

43 colos méretével már ideális a nappaliba és a 4K felbontásnak köszönhetően pengeéles képet kapunk. A televízió is európai raktárból rendelhető (Germany), ezáltal áfa és vámmentesen szállítják.

178 fokos látószöggel, 60Hz-es képfrissítéssel és 3840 x 2160 pixeles felbontással rendelkezik a 43 colos TV. 2×8 wattos hangszóró kelti életre a hangokat, az asztalra helyezhető vagy a falra szerelhető televízió. 3 darab USB portot kapott, ami mellé 3 HDMI csatlakozó dukál, megvan rajta a 3.5 milliméteres fülhallgató csatlakozó, AV, CI kártyahely és antenna csatlakozó is.

Android TV rendszert futtat, amit egy 4 magos processzor hajt meg 2GB memória és 8GB tárhely társaságában. Így alkalmazásokat futtathatunk vagy a kedvenc streaming szolgáltató alkalmazását is feltehetjük rá. Az USB portjainak köszönhetően különböző audió és videó fájlokat játszhatunk le és támogatja az DOLBY AUDIO, DTS-HD profilokat is.

A Xiaomi Mi TV 4S 4K TV a kedvezmény kóddal körülbelül 95 ezer forintba kerül

🔹Kupon: A9B65E65DFF2

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akicókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Megosztás

Hozzászólás