A vásárló kedvenc modell után 19-re lapot húztak az Alldocube iPlay 50 Pro 2K modellel, ami óriási ugrást kínál alacsony áron a remek teljesítmény ígérő MediaTek Helio G99 CPU-val!

Alldocube iPlay 50 Pro 2K 8GB/128GB 64 ezer forint

🔹Kupon: 7NQF6DJR

Alldocube iPlay 50 6GB/64GB 51 ezer forint

🔹Kupon: 7BNPMQLO

Az Alldocube iPlay 50 Pro 2K nem csak munkára, hanem játékra is tökéletesen használható a MediaTek Helio G99 (MT6789) CPU-nak köszönhetően, ami az AnTuTuban 350.000 körüli pontszámra képes. A 10.4 colos megjelenítő IPS in-cell panelt használ, így remek betekintési szögeket kapunk, a kijelzőt 2K panelnek hívja a gyártó, ami 2000 x 1200 pixeles felbontással rendelkezik. A ház csak 8.4 milliméter vékony és az Apple készülékein az utóbbi évben használt, határozott oldaléleket viszi tovább.

A fém ház minőségi érzete az ALLDOCUBE iPlay 50 4G-ben is megadta a prémium érzést. Erről már megnézhetitek a rövid kicsomagoló videónkat. A táblagépben található memória mérete 8GB LPDDR4X, ami nem sok táblagépben látható. A belső tárhelyének mérete 128GB UFS2.1, de ha ez a nagy kapacitás is kevésnek bizonyulna, maximum 2TB-os microSD memóriakártyát is használhatunk.

A kijelző fölé 5, míg a hátlapra egy 8 megapixeles kamera került, így nem csak Skype videohívásokat fogadhatunk, hanem fotókat is készíthetünk. A SIM kártyafoglalatnak köszönhetően dual NANO SIM kártyát is használhatunk, a B20-as modemnek köszönhetően pedig a gyors LTE hálózaton keresztül internetezhetünk és itt már az 5G támogatás is elérhető. Természetesen kapunk 2.4 és 5GHz-es WiFi-t, Bluetooth 5.0 kapcsolatot, a BDS, GPS, GLONASS, BEIDOU kompatibilis helymeghatározásnak köszönhetően pedig akár navigációra is használhatjuk.

A sztereó hangszóróval is rendelkező, fém házas táblagép Android 12 rendszert futtat, magyar nyelvű menüvel ellátva. Az akkumulátora 6000mAh kapacitással rendelkezik, ami 18 wattal tölthető. A kuponos akcióban jelenleg 179.99$-ba, azaz 64 ezer forintba kerül.

Alldocube iPlay 50 Pro 2K 8GB/128GB 64 ezer forint

🔹Kupon: 7NQF6DJR

Alldocube iPlay 50 6GB/64GB 51 ezer forint

🔹Kupon: 7BNPMQLO

 

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akicókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Megosztás

Hozzászólás