A BlitzWolf BW-TC23 kábelével megint sikeresen új színt hozott az unalmasnak tűnő kébelpiacra. A friss megoldás azon kívül, hogy 100 wattnyi energiát képes elszállítani, még a rákötött eszköz fogyasztását is kijelzi.

 

A BlitzWolf BW-TC23 szerencsére nem túl drága, ahhoz képest, hogy külön fogyasztásmérő szenzort és kijelzőt is kapott, kellemesen meglepett, hiszen a 90 centiméteres változat 8$-ért, az 1.8 méteres modell pedig 9$-ért vásárolható meg. Tehát a leghosszabb modell is csak 3300 forint körül van.

A BlitzWolf feketére festett, harisnyázott kábeléből az 1.8 méteres verzió került kipróbálásra, ami 100 wattos létére természetesen nem csak laptophoz, hanem mobiltelefonhoz, táblagéphez, illetve minden olyan eszközhöz is használható, amin adathoz szeretnénk hozzáférni egyik eszköztől a másikig adat szempontjából (480Mbps) vagy csak egy átlagnál hosszabb töltőkábelre van szükségünk.

BlitzWolf BW-TC23 100W 5A LED Display Type-C_

BlitzWolf BW-TC23 100W 5A LED Display Type-C_-2

Az eddigi pár hetes használati idő után is tartósnak bizonyult és hiszem, ez a jövőben is így fog maradni, hiszen kábeltöréstől sem kell tartani az érzékeny végeken, hiszen ott flexibilis gumiborítással látták el. A kábel szerencsére kellően flexibilis, a BlitzWolf E-Marker IC chipjének köszönhetően úgy képes kommunikálni a hozzá csatlakoztatott eszközökkel, hogy a gyorstöltést támogatva egészen akár 20V/5A=100W áramerősséget is képes legyen áramoltatni.

BlitzWolf BW-TC23 100W 5A LED Display Type-C_-3

A 60 wattal tölthető BlitzWolf power bankom és az USB-C portos laptopom volt a segítségemre a teszt alatt, amit a kábel szerint maximum 58 wattal sikerült is tölteni. A laptopnál töltési időben nem éreztem változást, mintha a gyári töltőadapterrel láttam volna el energiával. A méréshez az USB-s feszültségmérőt is rákötöttem a kábelre és az is azonos adatokat mutatott, amit a kábel, az eltérés pár százalék körüli volt a két eszköz között.

BlitzWolf BW-TC23 100W 5A LED Display Type-C_-4

Laptop után telefonnal, fülhallgatóval is rámentem a vezetékre, de nem volt olyan eszköz, amivel ne lett volna kompatibilis és nem jelezte volna ki a töltés erősségét. Power Delivey töltésnél ki is jelzi a PD feliratot, alatta pedig a felvett wattokat.

A próba időszak alatt nem találtam semmi kivetnivalót a BlitzWolf kábelében. Olyan, amilyenre számítottam, jól teljesített. Akár utazáshoz tartalékként vagy netán elsődleges kábelként is jól megállja a helyét. Az 1.8 méter hosszúságú kábel multifunkcionalitásának köszönhetően elég csak egy kábelt használnunk a töltéshez és az adatátvitelhez. Végszóként csak azt tudnám megemlíteni, hogy tökéletes választás ez a vezeték, ami akár 100 wattot is képes leadni a tölteni kívánt terméknek, egyáltalán nem drága és a hosszabb verzió megéri azt a csekély, 1$-os felárat.

90 centiméteres BlitzWolf BW-TC23 100W kábel

1.8 méteres BlitzWolf BW-TC23 100W kábel

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akicókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Megosztás

Hozzászólás