Az M2 egyik előnyei közé tartozik a lengéscsillapító, a defekt mentes kerekek és 350 wattos elektromos motor, amely könnyedén felgyorsítja a járművet, és hosszú távú utazásra képes anélkül, hogy a környezetünket szennyezné.

Az M2 elektromos roller kompakt kialakításának köszönhetően ideális városi közlekedési eszköz. Az alumíniumváz könnyűsége biztosítja a könnyű kezelhetőséget, míg a két defekt mentes kerék és a nagy teherbírású, rugalmas felfüggesztés garantálja a stabil és kényelmes vezetést.

Az 5th Wheel M2 elektromos roller akkumulátora nagy teljesítményű, és akár 30 km-es hatótávolsággal rendelkezik egyetlen feltöltéssel. Ez azt jelenti, hogy akár egy egész napot is eltölthetünk azzal, hogy a városban utazunk, anélkül, hogy aggódnunk kellene az akkumulátor élettartama miatt. Fékezéskor a tárcsa és motorféket is igénybe vehetjük.

Az elektromos roller tulajdonságai közé tartozik az első és hátsó LED-es világítás, amely biztonságosabbá teszi az éjszakai utazást. Az elől és hátul elhelyezett világítás nem csak a láthatóságot növeli, hanem stílusos megjelenést is kölcsönöz a rollernek. A rezgéscsillapítához üreges, defekt mentes kerekeket alkalmaztak, elöl pedig a kerék felett és a váz elején is találunk lengéscsillapítást.

Az 5th Wheel M2 elektromos roller nagyszerű városi közlekedési eszköz, amely könnyen kezelhető és biztonságos. A kiváló minőségű alkatrészek és a nagy teljesítményű akkumulátor biztosítja a hosszú távú használatot.

5TH WHEEL M2 elektromos roller, ami már 105 ezer forintért megvásárolható

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akicókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Megosztás

Hozzászólás