A Xiaomi Buds 3 Bluetooth fülhallgató lehetőséget nyújt arra, hogy vezeték nélkül hallgathassunk zenét vagy telefonálhassunk anélkül, hogy a zsinórokba gabalyodnánk. A fülhallgató vezérléséhez érintőfelületet használunk, így nincs szükség fizikai gombokra. A Xiaomi Buds 3 egy új generációs fülhallgató, amely számos előnyt kínál az előző generációkhoz képest.

A Buds 3 fülhallgató elegáns és letisztult kialakítást kapott. A cserélhető gumiharangok kényelmesen illeszkednek a fülbe. Az érintőfelület rendkívül egyszerű használatot tesz lehetővé, amivel könnyen kezelhetővé válik az új modell. Az fülhallgató tokja kis méretének köszönhetően könnyen zsebre rakható.

A Buds 3 fülhallgató akár 7 órán keresztül képes zenelejátszásra egyetlen feltöltéssel, és az eszköz tokja további 32 óra használati időt biztosít. Az eszköz Bluetooth 5.2-vel rendelkezik, amely stabil kapcsolatot biztosít a telefonnal vagy más eszközökkel. A fülhallgató beépített zajszűrővel rendelkezik (ANC), amellyel nem csak kiváló hangminőséget biztosít, de minimalizálja a külső zajokat.

A Buds 3 fülhallgató rengeteg funkciót kínál, amelyek a használatát még egyszerűbbé teszik. Az érintőfelületnek köszönhetően a zenelejátszás vagy híváskezelés könnyen kezelhető. A fülhallgató képes automatikusan érzékelni, amikor kivesszük a fülből, ezen esetekben leállítja a zenelejátszást vagy a hívást. A fülbe visszatéve a fülhallgatót, az eszköz automatikusan újraindul, és folytatja azt. A kedvezmény kóddal 58€-ba, tehát 22 ezer forintba kerül.

Xiaomi Buds 3 Bluetooth fülhallgató

🔹Kupon:AE358D7611F1

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akicókat

 

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Megosztás

Hozzászólás