15 wattos teljesítménnyel rendelkezik a Tronsmart T7 Mini, ami a nevéből is láthatóan a legkisebb hangszórók között versenyez. Az IPX7 védettség a véletlen vízbe ejtéstől védi. A rácsozott burkolat alatt bújik meg a 15 wattos hangszóró, felette egy LED fénycsík, kezelőgombok és egy akasztó kapott helyet.

AUX bemenet is megtalálható a Bluetooth 5.3 mellett és támogatja az Amazon Alexa, Google Home és Siri hangasszisztenseket is. Beépített akkumulátora USB-C porton keresztül tölthető, ami 3 órát vesz igénybe és bekapcsolt LED világítással 8, kikapcsolt fényekkel akár 18 órán keresztül is használható.

A Tronsmart T7 Mini 11118 forintba kerü az európai raktárból

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akicókat

 

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Megosztás

Hozzászólás