A 8XR Mini egy a nevében található jelzővel megegyezően valóban egy mini telefon, hiszen csak 1.77 colos a kijelzője és csak 7.6 centiméter a magassága, tehát kisebb, mint egy öngyújtó.

A telefon egy 1.77 colos és 128X160 pixeles érintőképernyővel rendelkezik. A hardveres meghajtásért egy MTK6261D típusú 530 megahertzes CPU felel 32MB memória és 32MB tárhely társaságában, ami 16GB-ig bővíthető memóriakártyával. Ebből már kikövetkeztethető, hogy nem okostelefonról beszélünk, hanem csak egy telefonálásra használható érintőkijelzős telefonról.

A hátlapi kamera sziget iPhone X szerűen helyezkedik el, ahol a 0.8 megapixeles kamera található. A telefon 2G kapcsolatot használ, ami szinte mindenhol elérhető. Az egy nano SIM kártyát támogató telefon akkumulátora 350mAh kapacitású, amit microUSB porton keresztül lehet feltölteni.

A mai kor igényeinek ez a telefon már nem tesz eleget, így második készülékként, esetleg kíváncsiságtól hajtva érdekelhet párakat. Ami biztos, hogy sokan érdeklődve néznék a kis készüléket, ami négy választható színben kapható és szállítással együtt 39$-ba, tehát 14 ezer forintba kerül.

8XR Mini mobiltelefon

 

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akicókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás