A Redragon GS580 a látványra megy rá a basszusok helyett, hogy a minimál hangteljesíményt kereső játékos vagy épp nem játékos, de PC-s hangfalat keresőknek alternatívát nyújtson.

A gyártó termékeiből elsőként a Redragon M910-KS járt nálunk, ami nálam 5/5-ös értékeléssel van mellettem már hónapok óta, hiszen egér fronton elég jól sikerült ez a modell.

  Redragon GS580 teszt (1 of 6) Redragon GS580 teszt (2 of 6) Redragon GS580 teszt (3 of 6)

A Redragon GS580 gamer hangfal már kicsit más történet, megtalálható volt 49€ és most 19€ áron is. Fekete doboz, fényes képpel magáról a termékről, azonban a doboz beltartalma már nem annyira üti meg azt az ingerküszöböt, hogy rácsodálkozzunk a tartalmára.

Redragon GS580 teszt (1 of 1)-2

Redragon GS580 teszt (5 of 6)

A 18 centiméter magas hangfalak kopogós műanyagból készültek, ezen az áron ne akarjuk minőségi összeszerelést kapni. Egyedül az RGB csík tudja feldobni a hangszóró külsejét, ezt leszámítva bármilyen olcsó piacos megoldással simán összekeverhetnénk.

Redragon GS580 teszt (1 of 1)

A 3.5 milliméteres csatlakozóban és az energia ellátásáért USB-A portban végződő kábeleket a PC-hez csatlakoztatva máris ráadhatjuk a hangerőt. A jobboldalin találjuk a be/kikapcsoló, egyben hangerőszabályzót, a LED világításért a hangszóró hátulján található egyszerű kapcsoló felel. Nem bonyolították túl a funkciókat, a színeket váltó csík vagy működik vagy nem, testre szabni nem lehet a fényjátékot.

A hangfal 2×3 watt teljesítményű hangszórókkal rendelkezik és papíron emellé oldalanként egy-egy magassugárzó is be lett építve. Azonban az várható volt, hogy a 2×3 watt nem egy energiabomba, a kis hangszóró és a dobozszerű műanyag ház sem lesz a legjobb párosítás arra, hogy csodálatos audió mennyországgal jutalmazzon meg minket. A hangszórók magas hangerőn nem torzítanak és a ház sem rezonál, hangosnak mondhatók, de zenei igényességet ne keressünk benne. A Redragon GS580 épp arra elegendő, hogy ha nincs monitorba egy jobb minőségű hangszóró beépítve, akkor jó lesz zenét hallgatni vagy játszani, de nagy minőséget kár keresni. A 49€ áron sok érte, 19€-ért már sokkal vállalhatóbb és annyi pénzért sokaknak még jó vétel is lehet. Ám én inkább egy Edifier hangfal mellett tenném le a voksomat.

Redragon GS580 gamer hangfal jelenleg 11100 forintba kerül ingyenes szállítással

 

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akicókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás