A POCO X5 Pro egy középkategóriás okostelefon, amely a Xiaomi márka alatt jelent meg, és amelyet a magas minőségű funkciók és a kiváló ár-érték arány jellemez.

A telefon 6,67 hüvelykes AMOLED kijelzőt kapott, amely 2400 x 1080 pixeles felbontással és 120Hz-es képfrissítési sebességgel rendelkezik, így a felhasználók számára a legjobb élményt nyújtja. Az X5 Pro egy nyolcmagos Snapdragon 778 chipset-tel van felszerelve, amely kiváló teljesítményt biztosít a napi használat során. Az AnTuTu benchmark alkalmazásában 545.000 feletti pontszámra képes. Az okostelefon 8GB RAM-mal és 256GB tárhellyel rendelkezik, így a felhasználók számára elegendő tárhely áll rendelkezésre a fájlok és a tartalmak tárolásához.

Az X5 Pro nagy kapacitású, 5000 mAh akkumulátorral rendelkezik, amely lehetővé teszi a telefon hosszú üzemidejét, és már 67W-os gyorstöltési funkcióval is rendelkezik, így az akkumulátor gyorsan újra feltölthető. A telefon kétsávos Wi-Fi, Bluetooth 5.0, GPS, NFC, és egy USB-C porttal is rendelkezik a hazai 4G támogatás és 5G kezelés mellett.

Az X5 Pro kiváló kamera képességekkel rendelkezik, amelyeket a 108 MP-es fő kamera, 8 MP-es ultra széles látószögű kamera és 2 MP-es makró kamera. Az előlapon kamerája is kiváló minőségű, 20 MP-es, amely tiszta és éles képeket nyújt.

Összefoglalva, a POCO X5 Pro egy remek választás azok számára, akik egy jó minőségű készüléket keresnek. A telefon jó kamera képességekkel rendelkezik, és kiváló teljesítményt nyújt a mindennapi használat során.

POCO X5 Pro 8GB/256GB

🔹Kupon : BXPCX5P

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akicókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás