Olcsó gamer élményt képes nyújtani a Redragon M910-KS egere, ami az ergonomikus, kényelmes használat mellett még RGB világítást is ad, hogy a játékosok is odafigyeljenek a termékre.

A világítás a testreszabhatóságának köszönhetően nem túlzó a fényjáték, így az átlagos, RGB színeket nem kedvelők is bátran választhatják a Redragon termékét. A gyártó produktumai egyre ismertebbek a PC perifériák piacán. Olyannyira, hogy már a hazai üzletekben is megtalálhatók a gyártó egyes kiegészítői.

Egy gyors, beüzemelését segítő leírás, illetve az USB vevőegység kapott helyet a dobozban. Az ergonomikus kialakítású Redragon M910-KS modellen összesen 9 gomb található. A szimmetrikus kialakítás közös egységet alkot, az oldalt kialakított homorú rész kényelmesen tartja az ember hüvelykujját, bár a balkezesek sajnos most mellőzve lettek a programozható funkciógombok miatt nekik kényelmetlen lehet a használata.

Redragon M910-KS teszt (6 of 11) Redragon M910-KS teszt (8 of 11)

A dongle USB-A csatlakozóval szerelt és ha nincs használatban, akkor az egér aljába vissza is tehető. Így utazáskor nem kell odafigyelni, hogy el ne veszítsd a kis adóvevőt. A gombok nem a silent vonalat követik, érezhető hatásfokkal és hanggal kattannak, de nem is vártam mást, hiszen tudtam, hogy nem egy csendes egérrel lesz dolgom, de nem is túl hangos.

Az ívelt forma alsó szoknyája szerencsére nem túl terebélyesen terül el az asztalon, hogy zavaró lenne a mérete. Felette az RGB világítás, ami részletesen testreszabható és a kezelőgombok találhatók.

Redragon M910-KS teszt (1 of 11)

Redragon M910-KS teszt (4 of 11)

Alul a be/ki és a LED fény kapcsoló gombja található. Világítást nem csak az egér szoknyán, hanem a görgőn és a logón is kapunk, amiket szintén a szoftverből tudunk konfigurálni. A színátmenet szerencsére nem durva színváltásból áll, hanem állítható annak sebessége és fényereje is, így itt sem találtam hibát. 12,45×7,24×3,98 centiméteres méretekkel rendelkezik, súlyából, ami 135 grammot nyom, pedig érezzük, hogy valamit valóban használunk. A bevonat nem a csúszós, fényes fajta. Felülete mattított, ami pozitívum, ha a nyári melegben izzadt tenyérrel használnánk. Kényelmes, a kéz nem feszül rajta, így hosszabb távon sem kellemetlen vele a munka.

A görgő pontos, nem ugrál, a gombok határozottan kattannak és olyan kapcsolót használtak, ami akár 20 millió kattintást is kibír. Az oldalsó funkciógombok tulajdonságai testreszabhatók, hogy milyen módot lássanak el. Ez lehet akár az előző, következő weblap, de gyorsgombként is használhatók, akár még rapid fire gombnak is. A szoftverben van részletes konfigurálás a színekhez és makró is.

A DPI választó gombja a görgő mögött található, ami nem csak egyetlen gomb, hogy egy értékeken ugráljon, hanem lefelé és felfelé is vezérelhetjük az érzékenységet. Az optikai szenzor felbontása 500-4000dpi értékig állítható, de a szoftverből külön opciók is nyílik, így akár 250 illetve 8000dpi is lehetséges legyen és még a mintavétel gyakorisága is állítható. Ahogy változtatjuk a DPI értéket, a görgő színe annak megfelelően változik.

Elemet nem kell használnunk, mert a front részen van az USB-C port a öltéshez és a csatlakoztatott kábel mellett is használható az egér, ilyenkor akár dongle nélkül is. A 700mAh kapacitású beépített akkumulátor az RGB világítás mellett 30, míg enélkül 70 óra folyamatos használati időre elegendő, amit sacc/kb tud is hozni. 1 perc tétlenség után alvó módba lép, 5 perc elteltével pedig automatikusan kikapcsol, hogy energiát takarítson meg. A szoftvere gyors, így egy gombnyomással felébreszthető és újra használható, nem kell az újra csatlakozással bajlódni.

Redragon M910-KS teszt (3 of 11)

A gamer termékeket nem kedvelem, de a Redragon egere tetszett. Beállítottam egy fix, halvány kékes színt a világítások közül, nem csúszik a felülete, rengeteg opció közül választhatunk a testreszabhatóságot tekintve, nem kell elemeket cserélni és nem is mondható túlárazottnak. Az európai raktárnak köszönhetően nem kellett rá sokat várni és áfa/vámmentesen rendelhető meg.

A Redragon M910-KS gamer egeret itt találod meg

Kupon:NNNDB6UT3KMJF

A Geekbuying többi egere

 

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás