A JX1 Mini PC egy igazán kompakt számítógép, amely kiváló lehetőséget nyújt az otthoni vagy irodai környezetben, de mini szervernek, letöltő gépnek sem utolsó.

Ez a számítógép kis mérete ellenére számos pozitívummal rendelkezik, beleértve az Intel Celeron N5105 processzort, a 8GB DDR4 memóriát és 256GB-os SSD meghajtót. Az Intel UHD Graphics vezérlővel és a 4K-képességgel felszerelt géppel a TV-n kiváló minőségű videók játszhatók le rajta.

A 3x USB 3.0, a HDMI, USB-C, gigabites LAN és a WiFi csatlakozás lehetővé teszi az egyszerű csatlakozást más eszközökhöz, így a felhasználók számára könnyű hozzáférni a fájljaikhoz, a zenéjükhöz és a videóikhoz.

Összességében a JX1 Mini PC kis mérete által remek megoldás, ha egy keveset fogyasztó kisméretű számítógépet keresünk akár munkára vagy hálózati megosztóként.

JX1 Mini PC

🔹Kupon : 79HTCB0H

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akicókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás