Az SSK 2 IN 1 pendrive egy praktikus adattároló eszköz, amely két csatlakozóval rendelkezik, 256GB-os tárhelyén pedig szinte minden elfér.

Ez a pendrive könnyedén csatlakoztatható a legtöbb modern eszközhöz, beleértve a laptopokat, a táblagépeket és a telefonokat is. A két oldalú kialakításnak köszönhetően egyszerre több eszközt is támogathat, ami nagyon hasznos lehet, ha gyakran dolgozol több eszközzel, vagy ha szükséges adatokat másolni egy eszközről egy másikra.

A pendrive kapacitása 256GB, így lehetőség van kisebb vagy nagyobb adatok tárolására is. Az SSK 2 IN 1  pendrive gyors adatátviteli sebességet is biztosít, így az adatokat néhány másodperc alatt átmásolhatók egyik eszközről egy másikra. Az SSK 2 IN 1 Type-C/USB-A pendrive kompakt és könnyű, így könnyen hordozható, és bárhová magunkkal vihető. Az ára is remek, hiszen a 40$ körülbelül 15 ezer forintnak felel meg.

SSK 2 IN 1 Type-C/USB-A pendrive

 

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akicókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás