Az ALLDOCUBE GTBook 15 egy könnyen hordozható laptop, amely a nagyméretű kijelzővel, az erős hardverrel és a kiváló teljesítménnyel kiváló választás lehet mindazok számára, akik szükségük van egy kompakt eszközre, amelyet a mindennapi munkához és a szórakozáshoz is használhatnak.

A 15,6 hüvelykes full HD IPS kijelzőjének köszönhetően a GTBook 15 tökéletes a multimédiafájlok megtekintéséhez és az általános számítástechnikai feladatok elvégzéséhez. Az Intel N5100 processzor és a 12 GB RAM biztosítja a folyamatos teljesítményt, így a felhasználók számára nincs szükség a folyamatos átterhelésre, vagy az állandó várakozásra. A négy magos Intel Jasper Lake N5100 CPU alap órajele 1.1GHz, így igazán energiatakarékos, de ez a sebesség akár 2.8GHz-re is emelkedhet.

A belső tárhelye egy 256GB-os SSD meghajtó, így a sebességgel sem lesz gondunk és előtelepített Windows 11 rendszerrel érkezik. Ezt úgy oldották meg, hogy akár magunk is bővíthetjük egy nagyobb kapacitású modellre.

A háttérvilágítással nem rendelkező billentyűzet angol kiosztást kapott, ahogyan ez lenni szokott a külföldi laptopoknál. A laptopot két hangszóróval szerelték fel. WiFi 6 és Bluetooth 5.1-et is kapott, a 15.6 colos kijelzője pedig 1920×1080 pixeles felbontással rendelkezik. Csatlakozók közül két USB3.0, USB-C, jack, microSD, mini HDMI portokat is kapunk. A 12GB/256GB-os modell a kedvezmény kóddal 289$-ba, tehát körülbelül 105 ezer forintba kerül.

ALLDOCUBE GTBook 15

🔹Kupon: 7GIHX1AQ

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akicókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás