A Teclast A40 Pro egy hatalmas kapacitású power bank, amely nagyszerű megoldást kínál azoknak, akiknek fontos, hogy okostelefonjuk vagy táblagépük bármikor feltölthető legyen.

A power bank kapacitása 40 000 mAh, amely elegendő ahhoz, hogy akár több alkalommal is feltöltsön egy okostelefont, vagy akár egyszerre több eszközt is.

Az A40 Pro kiváló minőségű anyagokból készült, és óriási akkumulátor kapacitása robusztus külsőt kölcsönöz neki. Az eszköz három USB-A porttal rendelkezik, amelyek különböző feszültségű eszközöket is támogatnak, beleértve az okostelefonokat, táblagépeket, fényképezőgépeket és egyéb USB-s eszközöket. A power bank támogatja a gyors töltést, amely lehetővé teszi, hogy a bekapcsolt eszközök rövidebb idő alatt feltölthetők legyenek.

  • Type-C bemenet: 5V/2.4A,9V/2A
  • Micro USB bemenet: 5V/2.4A,9V/2A
  • Type-C kimenet: 5V/3A,9V/2.22A,12V/1.5A 20W Max
  • USB1 kimenet: 4.5V/5A, 5V/4.5A, 9V/2A, 12V/1.5A 22.5W Max
  • USB2 kimenet: 4.5V/5A, 5V/4.5A, 9V/2A, 12V/1.5A 22.5W Max
  • USB3 kimenet: 5V/2.4A

A power bank tökéletes választás lehet utazásokhoz, kirándulásokhoz, vagy bármilyen olyan helyzetben, ahol fontos egy külső akkumulátor. A Teclast A40 Pro 160 x 74.5 x 43mm méretű, és könnyen hordozható, így bármikor magaddal viheted, és biztos lehetsz benne, hogy eszközeid bármikor feltölthetők lesznek általa. A Teclast A40 Pro egy remek power bank, amely hatalmas kapacitással, gyors töltési funkciókkal, valamint kiváló minőségű és strapabíró dizájnnal rendelkezik, ami az európai (PL) raktárnak köszönhetően áfa és vámmentesen előrendelhető.

Teclast A40 Pro

Kupon: BGHU2091

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akicókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás